Byggerådgiver

Den rigtige løsning fra byggeriets start

Som byggerådgiver er du en vigtig del af byggeprojektet og skal have det store overblik over alle aspekterne og faser i et givent projekt. I Ljungdahl får du en kvalificeret og engageret rådgivningspartner med stor erfaring og bred viden inden for tætningskonstruktioner og tætningsprodukter til alle aspekter af et byggeri.

 

Værdifuld sparring fra byggestart til aflevering

Ljungdahl har 5 tekniske konsulenter, der på baggrund af mange års erfaring tilbyder værdifuld sparring – lige fra byggeprocessens opstartsfase, hvor der tidligt skal tages stilling til byggeriets tæthedsplan og klimaskærm samt radonsikring til byggeriets slutfase, hvor det skal afleveres med en flot finish.

Du kan, som byggerådgiver, få sparring igennem hele byggeprocessen fra planlægning og projektering til selve udbuddet. Vi kan byde ind med løsninger, materialer samt vejledning til alle byggeriets faser: Råhus, facadelukning, vinduesmontage, aptering, finish, ud- og indvendig fugning.

Vi har gennem mere end 50 år opbygget et stort erfaringsgrundlag, og vi kan derfor bidrage med en stærk faglig viden.   Til dit byggeri kan du trække på vores omfattende erfaring inden for tætningsløsninger af både tage, vinduer, facade etc.

Vil du vide mere? Kontakt os nu.

Når du trykker "send", accepterer du Ljungdahls Persondatapolitik.

DGNB-certificering

Ljungdahl har siden 1972 leveret produkter, der lever op til gældende lovgivning og krav fra markedet – det ønsker vi at fortsætte med. Derfor er det en selvfølge for os at udvikle løsninger, der kan bidrage til bæredygtigt byggeri og levere den dertil hørende dokumentation til brug for DGNB-certificeret byggeri.

LEED- og BREEAM-certificering

LEED og BREEAM er ligesom DGNB certificeringer, der er skabt for at danne en fælles ramme for bæredygtigt byggeri. BREEAM og LEED er begge certificeringer, der hovedsageligt fokuserer på miljø og indeklima til forskel fra DGNB, der fokuserer på byggeriets fem kvaliteter: miljø, økonomi, social, teknik og proces.

Svanemærket byggeri

Der stilles store krav til svanemærkede byggerier. Kravene gælder alt fra byggeriets energiforbrug, miljø- og sundskadelige stoffer i byggematerialer, kemiske produkter mm.

I Kliima x Ljungdahls Dampspærresystem finder du en række produkter, der er godkendt til svanemærket byggeri. Foruden det brede sortiment af kvalitetsprodukter, tilbyder vi også rådgivning og sparring om dit næste svanemærkede byggeri.  

Specialviden om fugemasser

Fugning og fugemasser er ligesom rådgivning en stor del af Ljungdahls DNA. Ljungdahl har være en central aktør som både producent og distributør af fugemasser siden 1972 og kan derfor tilbyde specialistrådgivning inden for tætningsløsninger og produkter, der lever op til energi- og miljøkrav.

Vores produktsortiment er gennemtestet og afprøvet af professionelle fugemontører for altid at sikre en kvalitet der er i orden, hvad enten det er en fugemasse til inde eller ude.

Ljungdahls tekniske konsulenter kan tidligt i byggeprojektet assistere dig med supplerende viden, når du skal lave forskrifter i forhold til både produkter og processer. Dette gælder også, når det kommer til specialfugemasser til områder som lufthavne, parkeringshuse, karosseri- og transportindustrien mfl., inden for hvilke Ljungdahl er førende.

Kompromisløs kvalitet til byggeriets tæthedsplan

Hos Ljungdahl har vi igennem 50 år specialiseret os i konstruktionstætninger, og derfor kan vi bidrage med dybdegående erfaring og faglig viden om, hvordan en holdbar og effektiv klimaskærm etableres.

Ljungdahl har sammen med Kliima udviklet Dampspærresystemet, der er et fuldt program med adgang til tekniske rådgivere og svanemærkede produkter, hvor fokus er sat på en gennemtestet og høj kvalitet, der skal understøtte det håndværksmæssigt godt etablerede tæthedsplan i byggeriet.

Som byggerådgiver, kan vi tilbyde dig sparring, så du så tidligt som muligt i byggeprocessen står stærkt til at tage de rigtige valg og få lavet de bedste aftaler omkring produkter til etabling af tæthedsplan mm.