Byggerådgiver

Rådgiver og Konsulent holder møde

Den rigtige løsning fra byggeriets start

Som byggerådgiver spiller du en afgørende rolle i ethvert byggeprojekt. Din opgave er at bevare det store overblik over alle aspekter og faser i processen.

I Ljungdahl forstår vi din nøglerolle, og vi er klar til at være din kompetente og engagerede samarbejdspartner, med en omfattende erfaring og ekspertise inden for tætningskonstruktioner og tætningsprodukter i alle faser af byggeriet.

Vores 6 tekniske rådgivere er til rådighed gennem hele byggeprocessen, så du, som byggerådgiver, slipper for ubehagelige overraskelser i selve processen og på sigt.

Værdifuld sparring i hele byggeprocessen

 

Ljungdahl har et dedikeret hold på fem erfarne tekniske konsulenter, der tilbyder værdifuld sparring i hele byggeprocessen. Vores støtte begynder allerede i opstartsfasen af byggeriet, hvor det er afgørende at fastlægge tæthedsplanen, klimaskærmen og radonsikringen. Vi er der for dig lige fra begyndelsen og gennem hele processen, indtil bygget er klar til aflevering med en imponerende finish.

 

Sparring fra planlægning til udførelse

 

Som byggerådgiver kan du regne med vores støtte gennem hele byggeprocessen, fra planlægning og projektering til selve udbuddet. Vi kan bidrage med løsninger, materialer og vejledning i alle byggeriets faser, herunder råhus, facadelukning, vinduesmontage, aptering, finish samt udvendig og indvendig fugning.

 

50 års erfaring og faglig styrke

 

Vi har gennem mere end 50 år opbygget et stort erfaringsgrundlag, er medlem af FSO – og vi kan derfor bidrage med en stærk faglig viden. Til dit byggeri kan du trække på vores omfattende erfaring inden for tætningsløsninger af både tage, vinduer, facade etc.

 

Vores ekspertise – Din tryghed

 

Ljungdahl er dedikeret til at levere de bedste tætningsløsninger til dit byggeri. Uanset om det drejer sig om at beskytte mod vejr og vind, opnå energieffektivitet eller skabe en imponerende finish, er vi her for at hjælpe dig med at finde de mest egnede løsninger. Vi forstår, at hvert byggeprojekt er unikt, og vi tilpasser vores rådgivning og løsninger til dit specifikke projekt.

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du hjælp?

Løsninger til det tætte byggeri

Fugemasser & klæbere

Dampspærre

EPDM tag- og facademembran

Flydende dampspærre – Ljungdahl AIRBLOCK®

Vinduesfals & interimsløsning – Ljungdahl OUTFRAME®

DGNB-certificering

Ljungdahl har siden 1972 leveret produkter, der lever op til gældende lovgivning og krav fra markedet – det ønsker vi at fortsætte med. Derfor er det en selvfølge for os at udvikle løsninger, der kan bidrage til bæredygtigt byggeri og levere den dertil hørende dokumentation til brug for DGNB-certificeret byggeri.

LEED- og BREEAM-certificering

LEED og BREEAM er ligesom DGNB certificeringer, der er skabt for at danne en fælles ramme for bæredygtigt byggeri. BREEAM og LEED er begge certificeringer, der hovedsageligt fokuserer på miljø og indeklima til forskel fra DGNB, der fokuserer på byggeriets fem kvaliteter: miljø, økonomi, social, teknik og proces.

Svanemærket byggeri

Der stilles store krav til svanemærkede byggerier. Kravene gælder alt fra byggeriets energiforbrug, miljø- og sundskadelige stoffer i byggematerialer, kemiske produkter mm.

I vores Dampspærresystem finder du en række produkter, der er godkendt til svanemærket byggeri. Foruden det brede sortiment af kvalitetsprodukter, tilbyder vi også rådgivning og sparring om dit næste svanemærkede byggeri.