Fødevare-godkendte fugemasser

Fødevaregodkendte fugemasser

Fødevaregodkendte fugemasser anvendes i områder, hvor der behandles, håndteres og produceres fødevarer såsom køkkener, kantiner, slagterier, bagerier etc. desuden bruges fødevaregodkendte fugemasser også i laboratorier, medicinalindustrien og på hospitaler, i renrum og lignende.

Fødevaregodkendte fugemasser anvendes der, hvor der er særlige krav til fugen, der bl.a. skal kunne tåle vandpåvirkning og kunne sikre en høj hygiejne i området ved bl.a. at være let at støve af.

For at sikre dig et nemt overblik, har vi samlet vores fødevaregodkendte fugemasser herunder. Her finder du også certifikater, produkt- og sikkerhedsdatablade mm., som du kan anvende som dokumentation for dit fugearbejde eller bruge ved projekteringen, når der skal vælges fugemasse.

Certificering og godkendelser

 

Fugemasser kan fødevaregodkendes i henhold til FDA og ISEGA.

 

FDA-godkendte fugemasser

 

FDA, den amerikanske Food AND Drug Administration, er USA’s føderale fødevare- og lægemiddel myndighed, der er ansvarlig for at sikre fødevaresikkerhed, lægemidler mm gennem skrap kontrol og vedvarende overvågning.

Når en fugemasse er testet og fødevaregodkendt af FDA lever den op til meget høje kvalitetsstandarder

Læs mere om FDA her

 

ISEGA-godkendte fugemasser

 

ISEGA er et tysk uafhængigt test- og certificeringsinstitut, der overvåger og udfører test på materialer og genstande beregnet til at komme i kontakt med fødevarer.

For at blive ISEGA-certificeret skal fugemassen opfylde strenge krav i forhold til fødevaregodkendelsen.

Læs mere om ISEGA her

 

Vil du vide mere om fødevaregodkendte fugemasser?

 

Står du og skal fuge i et køkken eller et andet område, hvor der produceres eller behandles fødevare, så find din lokale tekniske konsulent her.

Kontakt os allerede i dag. Vores tekniske konsulenter er opdaterede på sidste nye krav og regler til byggeri og industri. Skal du bruge en fødevaregodkendt fugemasse, kan de hjælpe dig med at finde lige netop den rigtige til dit projekt. Find din lokale tekniske konsulent her.

Ljungdahl fugemasse i pose 600 ml

Se udvalget af fødevaregodkendte fugemasser

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du hjælp?

Rådgivning & vejledning

Rådgivning er en stor del af Ljungdahls DNA. Vi tilbyder råd og vejledning gennem hele byggeprocessen – fra byggestart til aflevering – om du er entreprenør, montør eller rådgiver. Vores konsulenter er specialister inden for tætningsløsninger – det gælder både på produktsiden og i forhold til montering.

Ljungdahl Facadesystem

Ljungdahl har et fuldt Facadesystem, hvor du, som entreprenør, foruden et produktsortiment af høj kvalitets får adgang til 5 tekniske konsulenter, der har bred erfaring med facade- og konstruktionstætning.

Hvad enten dit fokus er på fuger, tætning af bygningens lysninger får du hos Ljungdahl kompetent vejledning om materialevalg, udførsel af arbejdsopgaven.

Fugning i parkeringshus

Specialfugemasser

Ljungdahls tekniske konsulenter kan på baggrund af mange års erfaring hjælpe dig med at finde de rigtige løsniner og kvalitetsprodukter til dit facadeprojekt.