Industri

Specialløsninger til industrien

Ljungdahl har gennem de sidste 50 år arbejdet tæt sammen med vores kunder i byggeriet og industrien, og vægter en tæt og personlig forbindelse højt, derfor er vi altid klar til at give dig kompetent rådgivning. Vores tekniske konsulenter dækker hele Danmark og er fuldt opdaterede på de krav der stilles til produkter i industrien.

Vi har et state-of-the art R&D center, der gør, at vi kan udvikle vores produkter og udvikle nye produkter og specialløsninger – gerne i samarbejde med vores kunder – så produkterne lever op til vores kunders og markedets krav.

Ljungdahls tekniske konsulenter har bred erfaring med løsninger inden for industri og produktion – og vi er altid interesserede i at sparre om nye produkt- og løsningsidéer til industrien og mener, at det er i samarbejdet, vi opnår og finder de bedste løsninger og produkter af højeste kvalitet.

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du hjælp?

Fugemontør glitter vinduesfuge

Specialfugemasser

Fuger i p-dæk, på landingsbaner, i industrien, på benzintanke, landbrugssiloer, rensningsanlæg, overgangsfuger og lignende miljøer kræver specialfugemasser, der kan tåle alt fra store bevægelser til kemikalieudslip og andre kradse væsker til høje temperaturer til massive vandpres og meget mere

Rådgivning & vejledning

Rådgivning er en stor del af Ljungdahls DNA. Vi tilbyder råd og vejledning gennem hele byggeprocessen – fra byggestart til aflevering – om du er entreprenør, montør eller rådgiver. Vores konsulenter er specialister inden for tætningsløsninger – det gælder både på produktsiden og i forhold til montering.

Datablade, sikkerhedsdatablade, EPD, DGNB, TGA'er

Teknisk information

Produktdatablade

Sikkerhedsdatablade

Ydeevnedeklarationer

EMICODE-mærkningscertifikater

DGNB Producenterklæringer

Brochurer og flyers

Fugemasser

Damspærre

✓ Ljungdahl AIRBLOCK®Flydende dampspærre

Ljungdahl OUTFRAME® vinduesfalseløsning

EPDM tag- og facademembraner