Industri

Ljungdahl har gennem de sidste 50 år arbejdet tæt sammen med vores kunder i byggeriet og industrien, og vægter en tæt og personlig forbindelse højt, derfor er vi altid klar til at give dig kompetent rådgivning. Vores tekniske konsulenter dækker hele Danmark og er fuldt opdaterede på de krav der stilles til produkter i industrien.

 

Specialløsninger

Vi har et state-of-the art R&D center, der gør, at vi kan udvikle vores produkter og udvikle nye produkter og specialløsninger – gerne i samarbejde med vores kunder – så produkterne lever op til vores kunders og markedets krav.

Ljungdahls tekniske konsulenter har bred erfaring med løsninger inden for industri og produktion – og vi er altid interesserede i at sparre om nye produkt- og løsningsidéer til industrien og mener, at det er i samarbejdet, vi opnår og finder de bedste løsninger og produkter af højeste kvalitet.

Vil du vide mere? Kontakt os nu.

Når du trykker "send", accepterer du Ljungdahls Persondatapolitik.

Specialfugemasser

Ljungdahl har gennem de sidste 50 år arbejdet for at skabe kvalitets løsninger og produkter til idustrien. 

Rådgivning & vejledning

Rådgivning er en stor del af Ljungdahls DNA. Vi tilbyder råd og vejledning gennem hele byggeprocessen – fra byggestart til aflevering – om du er entreprenør, montør eller rådgiver. Vores konsulenter er specialister inden for tætningsløsninger – det gælder både på produktsiden og i forhold til montering.

Teknisk information

√ Produktdatablade

√ Sikkerhedsdatablade

√ Ydeevnedeklarationer

√ EMICODE-mærkningscertifikater

√ DGNB Producenterklæringer

Brochurer og flyers

√ Fugemasser

√ Damspærre

√ AIRBLOCK

√ OUTFRAME

√ FIRESTONE EPDM