Tømrer

Hvad enten du, som tømrer, arbejder med renovering, nybyggeri eller ombygning, er Ljungdahls tekniske konsulenter klar med rådgivning gennem hele byggeprocessen. Ljungdahl har bred erfaring inden for byggebranchen i forhold til tætningskonstruktioner, produkter og systemer og er en kompetent sparringspartner for dig allerede i planlægningsfasen af byggeprojektet, hvor du skal tage stilling til produkter, tætningsløsninger mm.

Skal din virksomhed stå for byggeriets tæthedsplan og energiramme eller lægge tag, kan Ljungdahls tekniske konsulenter byde ind med både råd og vejledning om og undervisning i anvendelsen af vores systemer og kvalitetsprodukter, så du allerede tidligt i byggeprocessen bedre kan planlægge din virksomheds ressourcer.

 

Kompromisløs kvalitet sat i systemer

Uanset hvilket af Ljungdahls systemer du vælger, er det sammensat sådan, at det understøtter det håndværksmæssige godt udførte håndværk bedst muligt.

Det betyder i praksis, at du, når du skal etablere et byggeris tæthedsplan og vælger at anvende Dampspærresystemet, som Ljungdahl har udviklet i samarbejde med Kliima, får produkter i en kvalitet, du ikke finder magen til i branchen, hvilket vi understreger ved at give dig 20 års genetableringsgaranti.

Skal du bruge Ljungdahls Tagsystem til flade tage, får du markedets bedste produkter, herunder EPDM tagduge fra Firestone, hvis kvalitet gør, at de kan holde deres fleksibilitet ned til -40 C samt er UV-bestandige mm. Vores tekniske konsulenter trækker gerne i arbejdstøjet og går med dig på taget første gang du skal anvende Tagsystemet, så du kan lære det fra bunden. 

Arbejder du på et byggeprojekt, hvor du også står for fugningen, kan Ljungdahls konsulenter også være behjælpelige. Ljungdahl har 50 års erfaring som producent og leverandør inden for fugebranchen, der gør at vi kan give dig kompetent og seriøs sparring, uanset om du skal fuge ude eller inde, skal udføre facadefuger, brandfuger mv. Vores tekniske konsulenter kan tilbyde dig en tæt dialog omkring både produktvalg og udføring af selve fugningen.

Vi har siden 1972 opbygget et stort erfaringsgrundlag, og vi kan derfor bidrage med en stor faglig viden samt produkter i høj kvalitet. Vi arbejder hele tiden på at optimere vores produkter og løsninger, og det gør vi gerne i tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. Kontakt os allerede i dag – vi hører gerne fra dig.

Tæthed i tæthedsplanet - Dampspærresystemet

Dampspærresystemet er et fuldt program med adgang til både tekniske rådgivere og svanemærkede produkter af gennemtestet og høj kvalitet, der skal understøtte det håndværksmæssigt godt etablerede tæthedsplan i byggeriet.

Som tømrer, tilbyder vi dig sparring, så du tidligt som muligt i byggeprocessen står stærkt til at tage de rigtige valg og få lavet de bedste aftaler omkring produkter til etabling af tæthedsplan mm.

Tagsystem til flade tage – sikkerhed i fokus

Ljungdahls Tagsystem til flade tage er et helt system, der kombinerer vores rådgivningsydelser med høj sikkerhed og produktkvalitet. For eksempel kan EPDM-tagmembranerne i Tagsystemet monteres uden brug af åben ild eller tjære, så sikkerheden er helt i top – både for montøren og for bygningskonstruktionen.

Udover sparring omkring produkter og løsninger tilbyder vores konsulenter gerne at trække i arbejdstøjet og gå på taget med dig og dit team, når du første gang skal montere EPDM-tagdug.

Fugning og fugemasser

Ljungdahl har være en central aktør som både producent og distributør af fugemasser siden 1972 og kan derfor tilbyde specialistrådgivning inden for fugning og fugemasser, der lever op til byggekrav og lovgivning.

Vores produktsortiment er gennemtestet og afprøvet af professionelle fugemontører for altid at sikre en kvalitet der er i orden, hvad enten det er en fugemasse til inde eller ude.

Fugning og fugemasser er ligesom rådgivning en stor del af Ljungdahls DNA. Ljungdahls tekniske konsulenter kan assistere dig med supplerende viden, når det kommer til specialfugemasser til områder som lufthavne, parkeringshuse, karosseri- og transportindustrien mfl., inden for hvilke Ljungdahl er førende.

Vil du vide mere? Kontakt os nu.

Når du trykker "send", accepterer du Ljungdahls Persondatapolitik.