Tømrer

Effektive løsninger til både nybyggeri og renovering

Hvad enten du, som tømrer, arbejder med renovering, nybyggeri eller ombygning, er Ljungdahls tekniske konsulenter klar med rådgivning gennem hele byggeprocessen. Ljungdahl har bred erfaring inden for byggebranchen i forhold til tætningskonstruktioner, produkter og systemer og er en kompetent sparringspartner for dig allerede i planlægningsfasen af byggeprojektet, hvor du skal tage stilling til produkter, tætningsløsninger mm.

Skal din virksomhed stå for byggeriets tæthedsplan og energiramme eller lægge tag, kan Ljungdahls tekniske konsulenter byde ind med både råd og vejledning om og undervisning i anvendelsen af vores systemer og kvalitetsprodukter, så du allerede tidligt i byggeprocessen bedre kan planlægge din virksomheds ressourcer.

Kompromisløs kvalitet sat i systemer

 

Uanset hvilket af Ljungdahls systemer du vælger, er det sammensat sådan, at det understøtter det håndværksmæssige godt udførte håndværk bedst muligt.

Det betyder i praksis, at du, når du skal etablere et byggeris tæthedsplan og vælger at anvende Dampspærresystemet, som Ljungdahl har udviklet i samarbejde med Kliima, får produkter i en kvalitet, du ikke finder magen til i branchen, hvilket vi understreger ved at give dig 20 års genetableringsgaranti.

Skal du bruge Ljungdahls Tagsystem til flade tage, får du markedets bedste produkter, herunder EPDM tagduge fra Firestone, hvis kvalitet gør, at de kan holde deres fleksibilitet ned til -40 C samt er UV-bestandige mm. Vores tekniske konsulenter trækker gerne i arbejdstøjet og går med dig på taget første gang du skal anvende Tagsystemet, så du kan lære det fra bunden.

Arbejder du på et byggeprojekt, hvor du også står for fugningen, kan Ljungdahls konsulenter også være behjælpelige. Ljungdahl har 50 års erfaring som producent og leverandør inden for fugebranchen, der gør at vi kan give dig kompetent og seriøs sparring, uanset om du skal fuge ude eller inde, skal udføre facadefuger, brandfuger mv. Vores tekniske konsulenter kan tilbyde dig en tæt dialog omkring både produktvalg og udføring af selve fugningen.

Vi har siden 1972 opbygget et stort erfaringsgrundlag, og vi kan derfor bidrage med en stor faglig viden samt produkter i høj kvalitet. Vi arbejder hele tiden på at optimere vores produkter og løsninger, og det gør vi gerne i tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. Kontakt os allerede i dag – vi hører gerne fra dig.

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du hjælp?

Løsninger til det tætte byggeri

Fugemasser & klæbere

Dampspærre

EPDM tag- og facademembran

Flydende dampspærre – Ljungdahl AIRBLOCK®

Vinduesfals & interimsløsning – Ljungdahl OUTFRAME®

Ljungdahl OUTFRAME® Vinduesfals

Effektiv løsning til energivenligt byggeri.

✓ Luft- & damptæt.
✓ Reduktion af CO2-udledning.
✓ Miljøvenlig & genanvendelig.

Ljungdahl OUTFRAME® kan bruges til både nybyggeri og renovering og er forberedt for montering af almindelige vinduesprofiler og -materialer. Løsningen er samtidig interimslukning af dit byggeri.

Ljungdahl AIRBLOCK® Flydende dampspærre

Øgede krav til byggeriets tæthedsplaner, kræver nye løsninger.

MAL DAMPSPÆRREN PÅ!

Ljungdahl AIRBLOCK® er let at påføre med spray eller pensel. Du kommer nemt til i svært tilgængelige områder i eksempelvis kolde og varme skunke, ved rør og kabelgennembrydninger mm.

AIRBLOCK er Passive House-certificeret og kan anvendes i LEED- & DGNB-certificeret byggeri.

Tagsystem til flade tage – sikkerhed i fokus

Ljungdahls Tagsystem til flade tage er et helt system, der kombinerer vores rådgivningsydelser med høj sikkerhed og produktkvalitet. For eksempel kan EPDM-tagmembranerne i Tagsystemet monteres uden brug af åben ild eller tjære, så sikkerheden er helt i top – både for montøren og for bygningskonstruktionen.

Udover sparring omkring produkter og løsninger tilbyder vores konsulenter gerne at trække i arbejdstøjet og gå på taget med dig og dit team, når du første gang skal montere EPDM-tagdug.

Montage af lysningsfolie ved vindue

Tæthed i tæthedsplanet - Dampspærresystemet

Dampspærresystemet er et fuldt program med adgang til både tekniske rådgivere og svanemærkede produkter af gennemtestet og høj kvalitet, der skal understøtte det håndværksmæssigt godt etablerede tæthedsplan i byggeriet.

Som tømrer, tilbyder vi dig sparring, så du tidligt som muligt i byggeprocessen står stærkt til at tage de rigtige valg og få lavet de bedste aftaler omkring produkter til etabling af tæthedsplan mm.