Lån et mødelokale

Lån vores mødelokale – helt gratis

Skal du mødes med en kunde eller holde planlægningsmøde med en samarbejdspartner? Eller står du og mangler et mødelokale til noget helt tredje? Så kan du låne Ljungdahls mødelokale – helt gratis.

Hos Ljungdahl vil vi gerne være din tætte forbindelse – og for os betyder det også, at vi skal hjælpe hinanden – derfor vil vi gerne hjælpe dig, der ikke har dit eget kontor eller adgang til et mødelokale – så kom og lån vores, når du skal have et vigtigt møde med en ny eller gammel kunde, en kollega eller en anden kontakt.

 

Mødelokale til 4 personer

Mødelokalet ligger i Ljungdahls hovedkontor i Allerød. Du finder vores mødelokale gennem glasdøren på første hånd til højre, når du går igennem vores hoveddør. Mødelokalet er møbleret med 4 lænestole og et lille afsætningsbord. Vi kan selvfølgelig arrangere flere stole, hvis det er nødvendigt.

Lad os vide, når du booker mødelokalet, om der skal serveres kaffe eller the, så sørger vi også for det.

Mødelokalet ligger i et roligt hjørne af Ljungdahl, så du uforstyrret kan holde møder med dine kunder og samarbejdspartnere.

Vil du vide mere, så kontakt os allerede i dag.

 

Gode rammer til dit digitale møder

fuldstændig ro til dit næste online møde. Book Ljungdahls mødelokale til Teams møder eller andre digitale møder. Vi har en god internetforbindelse, og i mødelokalet kan du sidde helt uforstyrret under hele mødet.

 

Gode parkeringsforhold

Brug vores gæsteparkering, når du holder dit møde i vores mødelokale. Vi har to parkeringspladser lige ved indgangen til bygningen. Bliver I flere deltagere, kan der parkeres bagved bygningen.

 

Book mødelokalet i dag

Kontakt kundeservice og book mødelokalet til dit næste møde allerede i dag – det er gratis.

Vil du vide mere?

3 + 13 =

Ring eller skriv til os