Lån et mødelokale

Skal du mødes med en kunde eller holde planlægningsmøde med en samarbejdspartner? Eller står du og mangler et mødelokale til noget helt tredje? Så kan du låne Ljungdahls mødelokale – helt gratis.

Hos Ljungdahl vil vi gerne være din tætte forbindelse – og for os betyder det også, at vi skal hjælpe hinanden – derfor vil vi gerne hjælpe dig, der ikke har dit eget kontor eller adgang til et mødelokale – så kom og lån vores, når du skal have et vigtigt møde med en ny eller gammel kunde, en kollega eller en anden kontakt.

 

Mødelokale til 4 personer

Mødelokalet ligger i Ljungdahls hovedkontor i Allerød. Du finder vores mødelokale gennem glasdøren på første hånd til højre, når du går igennem vores hoveddør. Mødelokalet er møbleret med 4 lænestole og et lille afsætningsbord. Vi kan selvfølgelig arrangere flere stole, hvis det er nødvendigt.

 Lad os vide, når du booker mødelokalet, om der skal serveres kaffe eller the, så sørger vi også for det.

 

Gode rammer til dit digitale møder

fuldstændig ro til dit næste online møde. Book Ljungdahls mødelokale til Teams møder eller andre digitale møder. Vi har en god internetforbindelse, og i mødelokalet kan du sidde helt uforstyrret under hele mødet.

 

Gode parkeringsforhold

Brug vores gæsteparkering, når du holder dit møde i vores mødelokale.

 

Book mødelokalet i dag

Kontakt kundeservice og book mødelokalet til dit næste møde allerede i dag – det er gratis.

Vil du vide mere? Kontakt os nu.

Når du trykker "send", accepterer du Ljungdahls Persondatapolitik.