Rådgivning & vejledning

Rådgivning er en stor del af Ljungdahls DNA. Vi tilbyder råd og vejledning gennem hele byggeprocessen – fra byggestart til aflevering – om du er entreprenør, montør eller rådgiver. Vores konsulenter er specialister inden for tætningsløsninger – det gælder både på produktsiden og i forhold til montering.

Svanemærket byggeri

Der stilles store krav til svanemærkede byggerier. Kravene gælder alt fra byggeriets energiforbrug, miljø- og sundskadelige stoffer i byggematerialer, kemiske produkter mm.

I Kliima x Ljungdahls Dampspærresystem finder du en række produkter, der er godkendt til svanemærket byggeri. Foruden det brede sortiment af kvalitetsprodukter, tilbyder vi også rådgivning og sparring om dit næste svanemærkede byggeri.  

DGNB, BREEAM, LEED - certificeringer af bæredygtigt byggeri

DGNB, LEED & BREEAM er nogle af de certificeringer, der findes inden for bæredygtigt byggeri i Danmark.

Det er først og fremmest fokus og ambitionen for det enkelte byggeri, der afgør, hvilken certificering, der er relevant.

Datablade

Før du anvender et produkt fra Ljungdahls sortiment, anbefaler vi altid, at du læser produktets datablad.

Find det datablade, du søger. Se alle databladene på Ljungdahls produkter her

Brochurer og flyers

Vil du vide mere om Kliima x Ljungdahls Dampspærresystem, om vores XP-bånd, Byg & sanitet fugemasse eller andre af vores produkter, kan du læse meget mere i vores brochurer og flyers her