Specialfugemasser og -klæbere til havne- og kajanlæg

Barske forhold, kræver højkvalitets specialfugemasser og -klæbere

Specialfugemasser til havne- og kajanlæg skal kunne tåle det meste og kunne klare nogle barske omgivelser. På havne- og kajanlæg er belastningerne på fugerne store. Fugen blive udsat for vejr og vind, temperaturskift samt UV stråler, saltvand og konstant påvirkning fra store vandtryk fra bølger.

Specialfugemassen til havne- og kajanlæg skal kunne hæfte på beton, da de fleste anlæg er betonanlæg.

I Ljungdahls produktsortiment finder du flere produkter, du kan anvende på havne- og kajanlæg. Vores konsulenter står også klar med rådgivning i forhold til valg af produkter, når du skal bruge specialfugemasser.

 

Ingen opløsningsmidler

Samtidig med at specialfugemasser til havne- og kajanlæg skal kunne tåle meget, så skal fugemassen ikke selv indeholde giftige stoffer, der forurener anlægget, hvor massen er brugt.

Få råd og vejledning af Ljungdahls konsulenter, så du vælger den fugemasse, der er bedst for dig, for din opgave og for miljøet.

 

Mere information om specialfugemasser til havne- og kajanlæg?

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere om specialfugemasser til havne- og kajanlæg. Du er altid velkommen til at kontakte en af Ljungdahls specialkonsulenter, der er klar med sparring i forhold til dit næste projekt.

Vil du vide mere? Kontakt os nu.

Når du trykker "send", accepterer du Ljungdahls Persondatapolitik.

Udvalgte produkter til havne- og kajanlæg

Acraprime

SABA Ecoseal Bio HM

  • Vejr- og klimaresistent
  • UV-resistent
  • Fri for opløsningsmidler
Armeret dampspærre

SABA MS Floor

  • Resistent overfor vejsalt, svage
    syrer og kemikalier
  • Fri for opløsningsmidler
Lysningsfolie
Se flere af vores specialfugemasser og klæbere til anlæg og miljø ->

Specialviden om fugemasser

Fugning og fugemasser er ligesom rådgivning en stor del af Ljungdahls DNA. Ljungdahl har være en central aktør som både producent og distributør af fugemasser siden 1972 og kan derfor tilbyde specialistrådgivning inden for tætningsløsninger og produkter, der lever op til energi- og miljøkrav.

Vores produktsortiment er gennemtestet og afprøvet af professionelle fugemontører for altid at sikre en kvalitet der er i orden, hvad enten det er en fugemasse til inde eller ude.

Ljungdahls tekniske konsulenter kan tidligt i byggeprojektet assistere dig med supplerende viden, når du skal lave forskrifter i forhold til både produkter og processer. Dette gælder også, når det kommer til specialfugemasser til områder som lufthavne, parkeringshuse, karosseri- og transportindustrien mfl., inden for hvilke Ljungdahl er førende.

Specialfugemasser til parkeringshuse og p-anlæg

Ljungdahls tekniske konsulenter kan på baggrund af et indgående kendskab til specialklæbere og -fugemasser samt arbejdsgangene ved fugning i p-huse og parkeringsanlæg give dig kompetent rådgivning og sparring i forhold til både produktvalg og tætningsløsning.

Specialfugemasser til lufthavne

Når du anvender en fugemasse i et lufthavnsområde som på landingsbanen skal den kunne tåle både høj varmepåvirkning, hårdt vejr og klima samt påvirkning fra spild af brændstof og kemiske væsker mm.

Ljungdahls tekniske konsulenter er helt opdaterede på gældende krav til specialfugemasser og kan derfor hjælpe dig omkring valg af produkter og løsninger, så du hurtigere og bedre kommer i mål.