Specialfugemasser til tank-, bio- & rensningsanlæg

At arbejde med fugning af tanke, siloer, bio- og rensningsanlæg kan være en beskidt affære…

Tanke, siloer, bio- og rensningsanlæg må ikke lække, så der trænger væsker eller kemikalier ned i jord eller anden fundament. En specialfugemasse til tank-, bio- og rensningsanlæg skal være resistent over for forurenet vand, gødning, gylle, fersk- og saltvand samt kunne modstå et højt tryk – for eksempel et højt vandtryk.

Der er få produkter, der som SABA Ecoseal Bio HM kan tåle det meste. Du finder SABA Ecoseal Bio i Ljungdahls produktsortiment af specialfugemasser, idet den er særligt brugbar til kradse miljøer og kan tåle og holde til de hårde forhold, der er i eksempelvis en gylletank eller på et rensningsanlæg mm.

Ved konstruktionen og reparation af ​​tanke og siloer er holdbare tætninger ekstremt vigtige. Forskellige aspekter såsom overflade og miljø, spiller en stor rolle i valget af det rigtige tætningsmiddel. Det er vigtigt, at specialfugemassen, der anvendes i et anlæg, hvor der kan forekomme giftige, kemiske eller andre forurenende væsker, skal være uigennemtrængelig for væsker, således at fugemassen også beskytter miljøet uden for det givne anlæg. Eksempelvis er vandtæt tætning af fuger mellem præfabrikerede betonelementer vigtig for at forhindre utætheder og dermed undgå indsynkning eller jordforurening.

 

Vil du vide mere om specialfugemasser til tank-, silo- bio- og rensningsanlæg?

Vil du høre mere om specialfugemasser til bio- og rensningsanlæg? I Ljungdahl har vi siden 1972 været specialiserede inden for fugemasser og fugning. Vores tekniske konsulenter har bred erfaring med vores sortiment af specialfugemasser og -klæbere.

Vi er eksperter i tætte løsninger, og du er meget velkommen til at kontakte en af vores 5 tekniske konsulenter, der er klar mere vejledning og sparring.

Kontakt os allerede i dag og hør, hvilke muligheder, vi kan byde ind med til dit næste projekt.

Vil du vide mere? Kontakt os nu.

Når du trykker "send", accepterer du Ljungdahls Persondatapolitik.

Udvalgte produkter til tank-, bio- & rensningsanlæg

Armeret dampspærre

SABA Ecoseal Bio HM

  • Resistent overfor forurenede væsker
  • Resistent overfor salt- og ferskvand
  • Fri for opløsningsmidler

Specialfugemasser til parkeringshuse og p-anlæg

Ljungdahls tekniske konsulenter kan på baggrund af et indgående kendskab til specialklæbere og -fugemasser samt arbejdsgangene ved fugning i p-huse og parkeringsanlæg give dig kompetent rådgivning og sparring i forhold til både produktvalg og tætningsløsning.

Specialfugemasser til lufthavne

Når du anvender en fugemasse i et lufthavnsområde som på landingsbanen skal den kunne tåle både høj varmepåvirkning, hårdt vejr og klima samt påvirkning fra spild af brændstof og kemiske væsker mm.

Ljungdahls tekniske konsulenter er helt opdaterede på gældende krav til specialfugemasser og kan derfor hjælpe dig omkring valg af produkter og løsninger, så du hurtigere og bedre kommer i mål.

Specialfugemasser til havne- & kajanlæg

Klæbere og fugemasser, der skal anvendes på havne og kajanlæg, skal kunne tåle påvirkning fra vejr, vind og saltvand. 

Ljungdahls tekniske konsulenter kan guide dig til de helt rigtige produkter og løsninger til din opgave, så du kommer i mål uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Klæbemidler til karosseri- & transportindustrien

Fugemasser og klæbere til auto-, transport- og karosseribranchen skal have en høj styrke og klæbeevne, være stabile og kunne tåle påvirkning fra vind og vejr.

Sammen med Ljungdahls tekniske konsulenter, der har mange års brancheerfaring, kan du finde de bedste produkter og løsninger til din arbejdsopgave.