Svanemærket byggeri

Et svanemærket byggeri lever op til en række krav om bl.a. lavt energiforbrug, fugtsikring samt krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer i både byggematerialer, kemiske produkter og strenge krav til bæredygtigt certificeret træ.

 

Nem projektering

Vi vil gerne gøre din projektering og planlægning så let og overskuelig for dig. Derfor har vi samlet al relevant information og dokumentation omkring svanemærket byggeri, du skal bruge i vores produktdatablade.

Du kan finde en komplet oversigt over Ljungdahls produkter, der kan anvendes i svanemærket byggeri her.

I Ljungdahls brede sortiment af produkter, der er godkendt til anvendelse i svanemærket byggeri, har du rig mulighed for at finde det, du lige står og skal bruge og som passer til det svanemærkede projekt, du arbejder på.

Vores sortiment af produkter, der er godkendt til anvendelse i svanemærket byggeri, finder du alt lige fra dampspærrefolier til fugemasser og brandfugemasser til klæbemasser til radonspærre, lysningsfolie, dampspærremanchetter til dampspærretape og meget mere.

 

Tag os med på råd

Tag os med på råd allerede fra starten af byggeriet. Kvalitet og rådgivning er de vigtigste parametre i Ljungdahls DNA – tag os derfor med på råd, når du skal ud at vælge produkter til et svanemærket byggeri. Når du anvender produkter fra vores sortiment af kvalitetsprodukter, får du adgang til vores konsulenter, der står klar med viden og vejledning omkring produkter og andre tætningsløsninger.

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere om vores udvalg af produkter, der er godkendt til anvendelse i svanemærket byggeri.

Se udvalget af produkter, der kan anvendes i svanemærket byggeri.

 

Vil du vide mere?

10 + 1 =

Ring eller skriv til os

DGNB-certificering

Ljungdahl har siden 1972 leveret produkter, der lever op til gældende lovgivning og krav fra markedet – det ønsker vi at fortsætte med. Derfor er det en selvfølge for os at udvikle løsninger, der kan bidrage til bæredygtigt byggeri og levere den dertil hørende dokumentation til brug for DGNB-certificeret byggeri.

LEED- og BREEAM-certificering

LEED og BREEAM er ligesom DGNB certificeringer, der er skabt for at danne en fælles ramme for bæredygtigt byggeri. BREEAM og LEED er begge certificeringer, der hovedsageligt fokuserer på miljø og indeklima til forskel fra DGNB, der fokuserer på byggeriets fem kvaliteter: miljø, økonomi, social, teknik og proces.

EMICODE

EMICODE er en international anerkendt indeklimacertificering af byggematerialer fri for opløsningsmidler og med lav emission. EMICODE er et tysk indeklimasystem, der på baggrund af forskellige test bedømmer byggematerialernes påvirkning af et byggeris indeklima.

Et EMICODE indeklimacertifikat kan bl.a. bruges som dokumentation for produktkategorier som fugemasser & klæbere i et DGNB-certificeret byggeri.