Radonsikring

Hvad er radon?

Radon er en gasart, der trænger op i byggeriet gennem små revner og sprækker i fundamentet. Radon er sundhedsskadelig for mennesker, og skal derfor fjernes.

Lovpligtig radonsikring ved nybyggeri

 

Bygningsreglementet BR18 siger, at indeklimaet i et nybyggeri må ikke overstige 100 Bq/m3. Ljungdahl har alt til at bygge radontæt, så du kan skabe et indeklima i byggeriet der er sundt for de kommende beboere.

 

Ljungdahls Radonprogram

 

I Ljungdahls Radonprogram finder du produkter af høj kvalitet, som du kan anvende, hvad enten du arbejder med radonsikring af nybyggeri, renovering eller noget helt tredje.

Fordele ved Ljungdahls Radonprogram

✓ Reduktion af radon

✓ Godt indeklima

✓ Nem montage

 

Radonsikring – løsninger

 

Produkterne i Ljungdahls Radonprogram kan du anvende alene eller som en samlet løsning alt efter hvilken arbejdsudfordring, du står med.

Står du eksempelvis med nogle store flader, kan en mulighed være at du anvender vores radonspærre og radontape som en løsning. En anden radonløsning kunne være, at du sprøjtede fladerne med flydende dampspærre med radonsikring i kombination med radontape, hvis der er store revner eller sprækker (<0,5 cm) i overfladen.

Skal du radonsikre i et område, der er svært tilgængeligt, vil vi anbefale den flydende dampspærre med radonsikring som du både kan sprøjte og pensle på – på den måde sikrer du dig en tæt, ubrudt overflade uden samlinger.

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du hjælp?

Rådgivning & vejledning

Rådgivning er en stor del af Ljungdahls DNA. Vi tilbyder råd og vejledning gennem hele byggeprocessen – fra byggestart til aflevering – om du er entreprenør, montør eller rådgiver. Vores konsulenter er specialister inden for tætningsløsninger – det gælder både på produktsiden og i forhold til montering.