Specialfugemasser til anlæg og miljø

Fuger i p-dæk, på landingsbaner, i industrien, på benzintanke, landbrugssiloer, rensningsanlæg, overgangsfuger og lignende miljøer kræver specialfugemasser, der kan tåle alt fra store bevægelser til kemikalieudslip og andre kradse væsker til høje temperaturer til massive vandpres og meget mere. De skal endvidere kunne påføres hurtigt og effektivt, så områder og anlæg ikke skal lukkes ned for længe.

Ljungdahl er førende på markedet inden for klæbe- og fugemasser, der er specielt udviklet til større anlægsarbejder og til anvendelser, hvor miljømæssige hensyn er i højsædet, og hvor der kræves ultrastærk klæbe- og vedhæftningsevne samt resistens og uigennemtrængelighed overfor væsker og brændstof mm.

Klæbe- og fugemasserne i Ljungdahls specialsortiment indeholder ikke opløsningsmidler, isocyanater og silikone, og er derfor både sundere at arbejde med og mere miljøvenlige. Så foruden at være et oplagt valg i kraft af de stærke klæbe- og vedhæftningskvaliteter, er specialfugemasserne til anlæg og miljø også et oplagt valg, når det drejer sig om at beskytte naturen.

Ljungdahls sortiment af specialfugemasser og klæbere er certificerede, og bliver regelmæssigt testet på deres klæbe- og vedhæftningsegenskaber, deres styrke og tolerance.

Du kan se hele vores udvalg af specialfugemasser og -klæbemasser her.

Se i hvilke brancher, industrier og områder, du kan anvende specialfugemasser til anlæg og miljø fra Ljungdahl nedenfor.

 

Teknisk viden

Det kræver viden og kendskab til forskellige miljø eller anlæg og ikke mindst viden om store bevægelser i beton, at vælge den rigtige specialfugemasse til den enkelte fugeopgave.

Hvad enten du har spørgsmål til typer af fuger, anlægsfuger eller vores sortiment af specialfugemasser eller noget helt andet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vores tekniske konsulenter kan på baggrund af mange års erfaring rådgive dig omkring specialfugemasser til anlæg og miljø, så du kommer bedst i mål med netop din specialfugeopgave.

Vil du vide mere? Kontakt os allerede i dag.

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du hjælp?

Specialfugemasser til parkeringshuse og p-anlæg

Ljungdahls tekniske konsulenter kan på baggrund af et indgående kendskab til specialklæbere og -fugemasser samt arbejdsgangene ved fugning i p-huse og parkeringsanlæg give dig kompetent rådgivning og sparring i forhold til både produktvalg og tætningsløsning.

Specialfugemasser til lufthavne

Når du anvender en fugemasse i et lufthavnsområde som på landingsbanen skal den kunne tåle både høj varmepåvirkning, hårdt vejr og klima samt påvirkning fra spild af brændstof og kemiske væsker mm.

Ljungdahls tekniske konsulenter er helt opdaterede på gældende krav til specialfugemasser og kan derfor hjælpe dig omkring valg af produkter og løsninger, så du hurtigere og bedre kommer i mål.

Specialfugemasser til havne- & kajanlæg

Klæbere og fugemasser, der skal anvendes på havne og kajanlæg, skal kunne tåle påvirkning fra vejr, vind og saltvand.

Ljungdahls tekniske konsulenter kan guide dig til de helt rigtige produkter og løsninger til din opgave, så du kommer i mål uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Klæbemidler til karosseri- & transportindustrien

Fugemasser og klæbere til auto-, transport- og karosseribranchen skal have en høj styrke og klæbeevne, være stabile og kunne tåle påvirkning fra vind og vejr.

Sammen med Ljungdahls tekniske konsulenter, der har mange års brancheerfaring, kan du finde de bedste produkter og løsninger til din arbejdsopgave.

Specialfugemasser til tank-, bio- & rensningsanlæg

Bio- og rensningsanlæg samt andre anlæg inden for eksempelvis landbrug kræver fugemasser, der er resistente over for bl.a. gødning, forurenet vand etc.

Tag Ljungdahls tekniske konsulenter, der har mange års erfaring, med på råd, når du skal vælge specialfugemasser til dit område.

Special klæbe- & fugemasser til den maritime industri

Fugemasser og klæbere til det maritime område skal kunne tåle hård blæst, udsving i temperatur, saltvand og være UV-resistente.

Ljungdahls tekniske konsulenter har bred erfaring inden for løsninger samt klæbe- og specialfugemasser til den maritime sektor, og kan give dig kompetent og erfaren vejledning, så du bedst muligt og mest effektivt når dit mål.

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du hjælp?