Acraprime

Acraprime til dampspærresystemer forbedrer vedhæftningen for tape og folieklæbere på sugende overfalder og materialer.

Mere information?

Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 eller send en mail til ljungdahl@ljungdahl.dk

Tekniske informationer

Primer til tape og folieklæber

Acraprime, primer til tape og folieklæbere er en del af produktsortimentet i Ljungdahls Dampspærresystem, som udover en række kvalitetsprodukter til tætning også tilbyder rådgivning og sparring i forhold til forskellige tætningsløsninger inden for byggeri. Når du arbejder med dampspærre, er det vigtigt, at tætningsplanet bliver godt tæt. Acraprime sikrer, at den tape eller folieklæber, du bruger, hæfter godt på dampspærren, så dit byggeri bliver tæt.

 

God til sugende materialer

Brug Acraprime som primer, når du arbejder med sugende overflader. Primeren forbedrer vedhæftningen for tape og folieklæber på en række sugende materialer såsom beton, puds og tegl.  Acraprime er nem for dig at anvende, du påfører den med pensel på en ren og tør overflade. Når du bruger primer til tape, er det en god idé at undersøge bl.a. primerens tørretid. l Acraprime har en tørretid på ca. 15 minutter, hvilket gør, at du hurtigt kan komme videre i din byggeproces. 

 

Acraprime – Primer uden opløsningsmidler

Acraprime er godkendt til Svanemærket byggeri, hvilket betyder at primeren lever op til de krav, der er sat til miljø- og sundhedsskadelige stoffer i både byggematerialer og kemiske produkter og bl.a. ikke indeholder opløsningsmidler. Du kan altså trygt anvende Ljungdahls primer til folieklæber og tape. Vil du vide mere om Ljungdahls dampspærresystem, kan du læse mere her.  Vil du vide mere om Svanemærket byggeri, kan du læse mere her

 

Find den bedst tætningsløsning sammen med os

Har du spørgsmål til den bedste løsning til dit projekt, er du velkommen til at tage kontakt til en af vores tekniske konsulenter. Vores team af tekniske konsulenter er helt opdaterede på professionelle og kvalitetsløsninger til tæthed inden for både byggeri og industri. De er hjemme i lov- og miljøkrav, regler og meget mere.

Teamet dækker hele Danmark og tager gerne ud og besøger dig og dit team på byggepladsen eller på dit kontor. Find din lokale Ljungdahl-konsulent her, og tag en snak allerede i dag.