Fiberforstærket flydende dampspærre til pensel

Du kan brug Ljungdahl AIRBLOCK® PENSEL som dampspærre, hvad enten du arbejder på et nybyggeri med en renovering eller et andet projekt, hvor arbejder med byggeriets tæthedsplan og har brug for en dampspærremembran, du kan påføre hurtigt og præcist i svære områder som fx omkring rør og kabler.

Ljungdahl AIRBLOCK® PENSEL er fiberforstærket og er en ideel til tætning af sprækker og revner op til 5 mm.

Du kan med fordel kombinere Ljungdahl AIRBLOCK® PENSEL med det resterende produktsortiment i Ljungdahls Dampspærresystem, og du kan bruge den flydende dampspærre til pensel som både:

  • én tætningsløsning i sig selv
  • en delkomponent i en samlet tætningskonstruktion bl.a. sammen med Ljungdahl AIRBLOCK® SPRAY, hvor Ljungdahl AIRBLOCK® PENSEL bruges til detaljer, sprækker og revner og Ljungdahl AIRBLOCK® SPRAY til de store flader.

 

Sikker og miljøvenlig

Miljøvenligheden er i højsædet, når du anvender Ljungdahl AIRBLOCK® PENSEL, og du kan anvende den uden gener for dig eller andre, da den er:

  • Vandbaseret
  • Uden opløsningsmidler
  • Med meget lav emission
  • M1-certificeret

 

Præcis og enkel påføring

Ljungdahl AIRBLOCK® PENSEL er en omkostningseffektiv måde at udføre montage af dampspærre. Den kan påføres præcist og nemt med en pensel, det betyder, at du har mindre spildtid og mindre materialespild.

Ljungdahl har udvidet Dampspærresystem med den fiberforstærkede flydende dampspærre, Ljungdahl AIRBLOCK® PENSEL, som du hurtigt kan påføre med en pensel. Det gør det nemt for dig, at:

  • tætne sprækker og revner op til 5 mm
  • tætne ujævne og niveaudelte bygningskonstruktioner
  • tætne konstruktioner, der er svære at komme til.

For ekstra forstærkning kan der anvendes Ljungdahl AIRBLOCK® ARMERING, der er et forstærkningsnet til tætning af bevægelsesfuger og samlinger samt med fordel kan anvendes ved lukning af sprækker og revner. Læs mere her.

 

Vil du vide mere?

Har du brug for mere information, kan du læse mere om Ljungdahl AIRBLOCK® her.

Læs her om Ljungdahl AIRBLOCK® SPRAY, der er Ljungdahls sprøjtedampspærre og som er ideel, hvis du arbejder med dampspærre på bl.a. store flader. Det eneste du skal bruge, er en sprøjtemaskine fra Clemco.

Du er også meget velkommen til at kontakte en af vores tekniske konsulenter, der er klar med rådgivning og sparring om, hvordan du kan bruge Ljungdahl AIRBLOCK® PENSEL til dit næste byggeprojekt.