Firestone RubberCover EPDM tagmembran 1,1 mm

Firestone RubberCover EPDM-membran er en 100 % hærdet et-lags-tagmembran til flade tage på fx garager, terrasser mm.

Mere information?
Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 eller send en mail til ljungdahl@ljungdahl.dk

Tekniske informationer

EPDM tagdug til flade tage

Elevate (tidligere Firestone) RubberCover EPDM er en 100 % stærk tagmembran, der er fremstillet af syntetisk gummi. EPDM tagdug kan med fordel bruges på flade tage til mindre bygninger, såsom haveskure, garager mm.

EPDM tagdug er en fleksibel dug, der på grund af dens høje kvalitet er meget fleksibel og har en høj elasticitet. Den kan derfor uden problemer holde til de bevægelser, der forekommer i bygninger.

 

Sikker EPDM-løsning til flade tage

EPDM tagdug til flade tage er en sikker løsning. Når du anvender RubberCover EPDM tagdug til flade tage, får du, en tagmembran, der er gennemtestet og har en gennemprøvet samlingsteknologi, som sikrer dig en hurtig og nem montering uden brug af åben ild eller tjære.

 

En del af Ljungdahls Tagsystem

Elevate RubberCover EPDM-tagmembran indgår i Ljungdahls Tagsystem, hvori du finder et bredt udvalg af produkter til flade tage. Foruden produkterne i Tagsystemet, får du adgang til vores team af tekniske konsulenter, der er fuldt opdaterede på lovgivning og miljøkrav til byggeriet. De står til din rådighed med rådgivning og sparring omkring netop dit konkrete projekt.

Læs mere om Ljungdahls Tagsystem her.

 

Undervisning i brugen af tagdugen

Vores tekniske konsulenter kører i hele Danmark og kommer gerne på aftalt besøg hos dig. De tilbyder foruden rådgivning også undervisning, hvor de trækker i arbejdstøjet, og viser dig, hvordan du anvender tagdugen bedst og korrekt.

Når det først er lært, er det nemt at montere tagmembranen fra Elevate, der kan moteres uden brug af ild. Det gør arbejdsgangen mere sikker – ikke mindst for dig og dine kollegaer – men også for selve byggeriet.

Find din lokale konsulent her, og kontakt ham allerede i dag.

 

Vil du vide mere om EPDM og tagdug?

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores tekniske konsulenter, der er specialiserede inden for tætningsløsninger til byggeriet og industrien. De har en bred viden om eksempelvis EPDM tagdug og hvad der skal til, for at du kommer bedst i mål. Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke tagløsninger og Firestone-produkter Ljungdahl fører, og hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os allerede i dag.