Firestone RubberCover EPDM tagmembran 1,52 mm

Firestone RubberCover EPDM-membran er en 100 % hærdet etlags-tagmembran primært til flade tage.

Mere information?
Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 eller send en mail til ljungdahl@ljungdahl.dk

Tekniske informationer

Tagmembran til fladt tag

Firestone RubberCover EPDM tagmembran til fladt tag er designet til flade tage på mindre bygninger fx garager, carporte, overdækning på terrasse mm.

EPDM tagdugen er gennemtestet og fremstillet i en sådan kvalitet, at det har en årelang holdbarhed og kræver lidt til ingen vedligeholdelse eller udskiftning. Med en forventet levetid på over 50 år, er det et af de mest holdbare og bæredygtige tagsystemer på markedet.

Tagmembranen er særdeles modstandsdygtig overfor vejrlig, ozon og UV-stråling og forbliver fleksibel selv ved ekstreme temperaturer.

Læs mere om Ljungdahls tagsystem her.

 

Sikker og nem montage ved både renovering og nybyggeri

RubberCover EPDM tagmembran er kompatibel med en bred vifte af underlag, hvilket gør den perfekt til renoveringer såvel som nybyggeri.

RubberCover EPDM tagmembran er nem og sikker at montere, idet montagen foregår uden brug af åben ild og tjære. Dertil kommer, at alt efter hvor stort dit projekt er, kan tagmembranen monteres som én enkel bane, hvilket resulterer i færre sømme og reduceret monteringstid.

 

Undervisning i brugen af EPDM tagmembran

Selvom det er enkelt og nemt at montere tagmembranen, tilbyder vi undervisning i, hvordan du monterer tagmembranen, så du kommer bedst i mål med dit specifikke projekt. Vores tekniske konsulenter kører i hele Danmark og trækker gerne i arbejdstøjet for at undervise og vejlede dig i brugen af Rubbercover tagmembranen.

Find din lokale konsulent her, og tag fat i ham allerede i dag.

 

Tag Ljungdahl med på råd om tagmembran til fladt tag

Du er altid velkommen til at kontakte en af Ljungdahls tekniske konsulenter, der er specialiserede inden for tætningsløsninger til byggeriet og har en bred viden om eksempelvis EPDM tagmembraner til bl.a. grønne tage.

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger og Firestone-produkter Ljungdahl fører, og hvad vi kan gøre for dig