Ekstrem stærk armeret dampspærre

Izoperm Plus er et armeret dampspærre, der pga. armeringen er ekstremt stærk, hvilket bl.a. betyder, at den ikke kræver fast modhold ved monteringen samt kan sættes på tværs af konstruktionen – Hvilket gør, at dampspærret er hurtigere, nemmere at etablere en hel tæt dampspærre. Du sparer derved både montage tid og vil opleve mindre spild.

Izoperm Plus er nem at bearbejde. Dampspærret er både blødt og robust, og overfladen gør, at dampspærretape hugger bedre. Du kan således både bruge Izoperm Plus ved gulv, vægge og loft.

Izoperm Plus har en meget høj diffusionsmodstand på Z-værdi 110. Det betyder, at du kan anvende Izoperm Plus armeret dampspærre til at sikre mod fugtskader i alle konstruktioner. 

Når du arbejder med dampspærre rundt om rør- og kabelgennemføringer, rundt om bjælker eller spær, anbefaler vi, at du bruger Izoperm Plus armeret dampspærre sammen med Multitapen, hvilket giver den mest optimale tætningsløsning, og et tættere slutresultat.

 

Armereret dampspærre i miljømærket byggeri

Du kan sagtens anvende Izoperm Plus i Svanemærket byggeri. Izoperm Plus er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

 

DGNB

Brug med fordel Izoperm Plus i DGNB-certificeret byggeri. Du finder vores DGNB Producenterklæring oppe på siden.

 

Få mere information om anvendelsen af armeret dampspærre og sparring i forhold til dit byggeprojekt

Som en del af Ljungdahls Dampspærresystem finder du Izoperm Plus armeret dampspærre i produktsortimentet, der sikrer dig gode tætningsløsninger og produkter i høj kvalitet. En stor del af Ljungdahls Dampspærresystem er desuden rådgivning og sparring i forhold til tætningsløsninger inden for byggeri.

Hvis du ønsker sparring på et igangværende eller kommende byggeprojekt, er du altid velkommen til at kontakte en af vores konsulenter, der står klar med mere information, råd og vejledning.

Vil du vide mere om Ljungdahls Dampspærresystem, kan du læse mere her.

Vil du vide mere om Svanemærket byggeri, kan du læse mere her.