Ljungdahl Multitack

Ljungdahl Multitack er en alsidig montagelim, der kan anvendes både ude og inde på stort set alle materialer.

Mere information?
Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 eller send en mail til ljungdahl@ljungdahl.dk

Tekniske informationer

Universal montagelim

Ljungdahl Multitack er en professionel montagelim med ekstra stærk klæbeevne og høj bæreevne. Den kan med fordel bruges til de fleste krævende byggeopgaver både ude og inde i byggeri såvel som industri.

Mulitack er en 1-komponent klæbemasse til limning af de fleste byggematerialer. Den hærder hurtigt, og har en klæbeevne, som kan klare og fastholde meget tunge byggematerialer uden understøtning.

Typiske opgaver er opklæbning af forskellige typer plader og montage af lister. Den klæber godt på mange byggematerialer såsom natursten, beton, glas, gipsplader, hård plastik, træ og metaller. Montagelimen er derfor også særdeles anvendelig til metalkonstruktioner inden for bil-, marine-, transport-, stål-, og ventilationsindustrien

Multitack er modstandsdygtig over for UV og vejrpåvirkninger.

 

Undgå søm- og skruehuller

Multitack er eminent til montageopgaver som montering af paneler, lister og gerigter samt til tungere opgaver som eksempelvis oplimning af vægplader, hylder og spejle uden risiko for gennemslag.

Du kan nemt levere et professionelt resultat og en flot finish med Multitack montagelim og undgå besvær med skruer, rawplugs og søm i dine væg, lister etc. og ikke mindst efterfølgende undgå at male huller mm. over.

Hvis din løsning kræver anvendelse af søm og skruer, kan du med fordel bruge Mulititack som forstærkning.

Se sammenligning af vores klæbemasser her.

 

Multitack fås i patron og påføres nemt og bedst med den medfølgende trekantsdysse. Den sikrer optimal påføringsmængde og udformning.

 

Montagelim til Svanemærket byggeri

Ljungdahl Multitack er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

Læs mere om Svanemærket byggeri her.

 

Brug Multitack i DGNB-certificeret byggeri

Se hvilket kriterier og klassetrin Multitack montagelim lever op til i DGNB Producenterklæringen oppe på siden.

Læs mere om, hvordan Ljungdahl kan understøtte dit arbejde med DGNB.

 

Vil du vide mere om Ljungdahls lim og klæbemasser?

Vores udvalg af klæbemasser og montagelim spænder bredt og kan løse forskellige opgaver i industrien byggeriets tæthedskonstruktioner. Så tag os med på råd allerede i dag og få mere information om vores sortiment og dine muligheder.

Kontakt os nu.