Standardiseret falsesystem

OUTFRAME er et falsesystem, der er fremstillet af glasfiberarmeret plast (GAP). Glasfiberarmeret plast har blandt andet en høj bæreevne, en høj isoleringsevne og er korrosions- og vejrbestandigt, hvilket gør OUTFRAME særdeles velegnet som vinduesfalsesystem til montage af vinduer og døre i facadeisoleringen før etablering af væg og tæthedsplan.

 

Miljøvenlig vinduesfals

Glasfiberarmeret plast er et miljøvenligt materiale, idet det kræver 75 % mindre energi at producere ende eksempelvis stål eller aluminium. Det er desuden genanvendeligt i cementproduktion.

 

Lever op til danske klimakrav

OUTFRAME er 100 % formstabilt, hvilket vil sige at vinduesfalsen hverken krymper ellers udvides ved skiftende temperaturer og vejrlig og bevarer dermed sin termiske effektivitet og isoleringsevne. Den høje kvalitet gør endvidere, at den er Passive House-certificeret i 3 forskellige klimazoner.

 

Specialtilpassede størrelse og hurtig installation

OUTFRAME fås som en standardiseret installation. Den kan leveres i specialtilpassede størrelser, så den passer præcis til det enkelte byggeri, hvilket gør montagen og tætningsprocessen enkel og let samt resulterer i færre fejl og hurtigere installation i en højere kvalitet.

Brug vinduesfalsen til både nybyggeri og renovering.

 

Vil du vide mere?

Har du brug for mere information, kan du læse mere om OUTFRAME her.

Du er også meget velkommen til at kontakte en af vores tekniske konsulenter, der er klar med rådgivning og sparring om, hvordan du kan bruge OUTFRAME til dit næste byggeprojekt.