Glas & facader

Ljungdahl er specialister i den tætte løsning inden for glas og facader. Hvad enten du arbejder med facadens regnskærm eller montage af facadeplader kan vores tekniske konsulenter hjælpe dig med at finde den rigtige løsning og de bedste produkter til lige dit projekt.

Hvis du er i tvivl, om hvorvidt facaden skal lukkes med en EPDM Facademembran, eller om det bedste valg er en af Ljungdahls klæbere, står vores tekniske konsulenter klar med råd og vejledning. De har mange års erfaring og kan rådgive dig om, hvilke produkter, du skal anvende på hvilke underlag og materialer, om det er beton, aluminium, metal træ, plast.

 

Landsdækkende rådgivning

Vores tekniske konsulenter dækker hele Danmark og er fuldt opdaterede på de krav der stilles til produkter og løsninger til glas og facader. Skal du montere facadeplader uden brug af skruer? Så kan vores konsulenter hjælpe dig med at finde den rigtige klæber eller en anden løsning.

Specialfugemasser

Ljungdahls tekniske konsulenter kan på baggrund af mange års erfaring hjælpe dig med at finde de rigtige løsniner og kvalitetsprodukter til dit facadeprojekt.