Tætnings-løsninger

Ljungdahl AIRBLOCK® Flydende dampspærre

Øgede krav til byggeriets tæthedsplaner, kræver nye løsninger.

Mal dampspærren på med spray eller pensel.

Ljungdahl AIRBLOCK® er let at påføre med spray eller pensel. Du kommer nemt til i svært tilgængelige områder i eksempelvis kolde og varme skunke, ved rør og kabelgennembrydninger mm.

Ljungdahl AIRBLOCK® er Passive House-certificeret og kan anvendes i LEED- & DGNB-certificeret byggeri.

Fuldklæbende tapefolier

Sikrer et fuldstændig tæt resultat i lysningen.

✓ Indvendig tætning uden tilbagegang i montagen.
✓ Nem udvendig interimsløsning.
✓ Fugtaddaptiv ind- & udvendig tætning.

Fugemasser & Klæbere

Fugemasser ligger i Ljungdahls DNA.

Vi har et bredt sortiment af fugemasser og klæbere, der dækker professionelle opgaver lige fra den flotte finish på skrabefugen til bevægelsesfuger, akustikfuger, brandfuger og vores specialfugemasser til miljø og anlæg m.fl.

Vi har fugemasser, der er phthalatfri, der er fødevaregodkendte, der er godkendt til anvendelse i svanemærket byggeri, der kan anvendes i DGNB-certificeret byggeri og meget mere.

Radonsikring

Produkterne i Ljungdahls Radonprogram kan du anvende alene eller som en samlet løsning alt efter hvilken arbejdsudfordring, du står med.

Radonprodukterne kan du anvende både ved nybyggeri og renovering. Vores sortiment spænder fra radonspærre-folier til tape og manchetter, til flydende radonspærre og meget mere. Flere af produkterne kan anvendes som en løsning i sig selv, men kan med fordel bruges i kombination og sikrer dig en nem radonsikring, hvad enten du skal lukke omkring gennemføringer, rør og kabler eller skal dække store flader.

Ljungdahl OUTFRAME® Vinduesfals

Effektiv løsning til energivenligt byggeri.

Ljungdahl OUTFRAME® kan bruges til både nybyggeri og renovering og er forberedt for montering af almindelige vinduesprofiler og -materialer. Løsningen er samtidig interimslukning af dit byggeri.

✓ Luft- & damptæt.
✓ Reduktion af CO2-udledning.
✓ Miljøvenlig & genanvendelig.

Ljungdahl Damspærresystem

For at opnå en tæt klimskærm, kræver det kvalitetsprodukter samt sparring omkring materialer og montage. Ljungdahls Dampspærresystem er en komplet og sikker løsning, som kan tilpasses dit specifikke projekt.

Du får bl.a. adgang til 6 tekniske konsulenter og:

✓ 20-års-genetableringsgaranti.
✓ Ingen ubehagelige overraskelser.
✓ Optimering af montage & omkostninger.

Glas & Facade

Holdbare materialer til store projekter.

✓ Structural glazing.
✓ Weather sealing.
✓ Mange løsninger.

EPDM-tagsystem

Opnå komplet damp- og vandtæthed med vores udvalg af EPDM-membraner til tag. Vores EPDM membraner er ekstremt slidstærke, UV- og vejrresistente.

EPDM tagmembraner har en række egenskaber, der gør dem ideelle at anvende til flade tage på både store og små bygninger.

EPDM tagmembraner er særligt anvendelige til grønne tage, hvor der skal tages specielle hensyn til rødder og anden påvirkning fra levende planter.

✓ Uden åben ild & tjære.
✓ Lang levetid >50 år.
✓ Sikker & nem montage.

Specialfugemasser

Specialfugemasser til krævende miljø & anlæg såsom:

✓ Parkeringsanlæg.
✓ Benzintanke.
✓ Rensningsanlæg.

EPDM til facadeinddækning

Opnå komplet damp- og vandtæthed med vores udvalg af EPDM membraner til facadeinddækning.

Vores EPDM membraner er ekstremt slidstærke, UV- og vejrbestandige og elastiske. Brug bl.a. EPDM membranerne til afdækning  af sokler, vandtætning, interimslukning og meget mere.

Vi leverer custom cut EPDM membraner tilpasset præcis de mål, du skal bruge.

Passiv brandsikring

Når det kommer til passiv brandsikring, er det godt at tage Ljungdahl med på råd. Foruden et bredt sortiment tilbyder vi rådgivning og sparring omkring både løsninger og anvendelse af produkter til brandsikring.

Lineære brandfuger

Brandfugeløsninger helt op til EI 240

Testet efter den europæiske standard for lineære brandfuger EN 1366-4.

Ljungdahls brandprogram består af højkvalitets produkter til brandsikring af samlinger i brandtestede byggekonstruktioner. Du får 4 brandsikre fugemasser baseret på teknologierne: Hybrid (Sabaprotect M500 og Brandhybrid 240), akryl (Brandakryl 240) og PU-skum (Brandskum 240).

Opklæbning af akustikplader

Med Ljungdahls klæbemasser, MS-60 og Multitack, kan du let og hurtigt montere akustikplader direkte på loft, skråloft eller væg og i områder med fx lav installationshøjde og/eller begrænset installationsflade – helt uden søm- eller skruehuller.

Direkte opklæbning af akustikplader med MS 60 eller Multitack er en nem, støvfri montageløsning med minimalt forbrug af klæbemasse, der kan anvendes på mange overflader såsom mineraluldsplader.

Rådgivning & vejledning

 

Rådgivning er en stor del af Ljungdahls DNA. Vi tilbyder råd og vejledning gennem hele byggeprocessen – fra byggestart til aflevering – om du er entreprenør, håndværker eller rådgiver. Vores konsulenter er specialister inden for tætningsløsninger – det gælder både på produktsiden og i forhold til montering.

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du hjælp?