Tæthedsløsninger

Rådgivning & vejledning

Rådgivning er en stor del af Ljungdahls DNA. Vi tilbyder råd og vejledning gennem hele byggeprocessen – fra byggestart til aflevering – om du er entreprenør, håndværker eller rådgiver. Vores konsulenter er specialister inden for tætningsløsninger – det gælder både på produktsiden og i forhold til montering.

Fugemasser & klæbere

Fugemasser ligger i Ljungdahls DNA.

Vi har et bredt sortiment af fugemasser og klæbere, der dækker professionelle opgaver lige fra den flotte finish på skrabefugen til bevægelsesfuger, akustikfuger, brandfuger og vores specialfugemasser til miljø og anlæg m.fl.

Vi har fugemasser, der er phthalatfri, der er fødevaregodkendte, der er godkendt til anvendelse i svanemærket byggeri, der kan anvendes i DGNB-certificeret byggeri og meget mere.

Ljungdahl AIRBLOCK® Flydende dampspærre

Øgede krav til byggeriets tæthedsplaner, kræver nye løsninger.

MAL DAMPSPÆRREN PÅ!

Ljungdahl AIRBLOCK® er let at påføre med spray eller pensel. Du kommer nemt til i svært tilgængelige områder i eksempelvis kolde og varme skunke, ved rør og kabelgennembrydninger mm.

AIRBLOCK er Passive House-certificeret og kan anvendes i LEED- & DGNB-certificeret byggeri.

Ljungdahl OUTFRAME® Vinduesfals

Effektiv løsning til energivenligt byggeri.

✔ Lufttæt

✔ Damptæt

Ljungdahl OUTFRAME® kan bruges til både nybyggeri og renovering og er forberedt for montering af almindelige vinduesprofiler og -materialer. Løsningen er samtidig interimslukning af dit byggeri.

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du hjælp?

Ljungdahl Dampspærresystem

I Ljungdahls Dampspærresystem finder du et bredt produktsortiment med bl.a. folier, tape, klæbere, primere, machetter samt Ljungdahl AIRBLOCK® flydende dampspærre.

For at opnå en tæt klimskærm, kræver det kvalitetsprodukter samt sparring omkring materialer og montage. Ljungdahls Dampspærresystem er en komplet og sikker løsning, som kan tilpasses dit specifikke projekt.

Vores teknisk konsulenter er fuldt opdaterede på byggeriets krav og lovgivning, og er klar til at vejlede dig, så du kommer korrekt i mål med den bedste løsning.

EPDM tagmembran

Opnå komplet damp- og vandtæthed med vores udvalg af EPDM membraner til tag. Vores EPDM membraner er ekstremt slidstærke, UV- og vejrresistente.

EPDM tagmembraner har en række egenskaber, der gør dem ideelle at anvende til flade tage på både store og små bygninger.

EPDM tagmembraner er særligt anvendelige til grønne tage, hvor der skal tages specielle hensyn til rødder og anden påvirkning fra levende planter.

EPDM til facadeinddækning

Opnå komplet damp- og vandtæthed med vores udvalg af EPDM membraner til facadeinddækning.

Vores EPDM membraner er ekstremt slidstærke, UV- og vejrbestandige og elastiske. Brug bl.a. EPDM membranerne til afdækning  af sokler, vandtætning, interimslukning og meget mere.

Vi leverer custom cut EPDM membraner tilpasset præcis de mål, du skal bruge.

Glas & Facade

Ljungdahl tilbyder den bedste rådgivning i branchen inden for Glas & Facader.

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du hjælp?

Passiv brandsikring

Når det kommer til passiv brandsikring, er det godt at tage Ljungdahl med på råd. Foruden et bredt sortiment tilbyder vi rådgivning og sparring omkring både løsninger og anvendelse af produkter til brandsikring.

Lineære brandfuger

Brandfugeløsninger helt op til EI 240

Testet efter den europæiske standard for lineære brandfuger EN 1366-4.

Ljungdahls brandprogram består af højkvalitets produkter til brandsikring af samlinger i brandtestede byggekonstruktioner. Du får 4 brandsikre fugemasser baseret på teknologierne: Hybrid (Sabaprotect M500 og Brandhybrid 240), akryl (Brandakryl 240) og PU-skum (Brandskum 240).

Radonsikring

Produkterne i Ljungdahls Radonprogram kan du anvende alene eller som en samlet løsning alt efter hvilken arbejdsudfordring, du står med.

Ljungdahl har et fuldt radonprogram til radonsikring. Programmet omfatter såvel en række produkter i høj kvalitet som rådgivning og sparring med vores tekniske team.

Radonprodukterne kan du anvende både ved nybyggeri og renovering. Vores sortiment spænder fra radonspærre-folier til tape og manchetter, til flydende radonspærre og meget mere. Flere af produkterne kan anvendes som en løsning i sig selv, men kan med fordel bruges i kombination og sikrer dig en nem radonsikring, hvad enten du skal lukke omkring gennemføringer, rør og kabler eller skal dække store flader.

Opklæbning af akustikplader

Med Ljungdahls klæbemasser, MS-60 og Multitack, kan du let og hurtigt montere akustikplader direkte på loft, skråloft eller væg og i områder med fx lav installationshøjde og/eller begrænset installationsflade – helt uden søm- eller skruehuller.

Direkte opklæbning af akustikplader med MS 60 eller Multitack er en nem, støvfri montageløsning med minimalt forbrug af klæbemasse, der kan anvendes på mange overflader såsom mineraluldsplader.

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du hjælp?