Råd & vejledning

Hos Ljungdahl har vi igennem 50 år specialiseret os i konstruktionstætninger, og derfor kan vi bidrage med råd og vejledning, dybdegående erfaring og faglig viden gennem hele byggeprocessen – fra byggestart til aflevering – om du er tømrer, entreprenør, fugemontør eller byggerådgiver.

I Ljungdahl får du en kvalificeret og engageret rådgivningspartner med stor erfaring og bred viden inden for tætningskonstruktioner og tætningsprodukter til alle aspekter af et byggeri.

Du og dit team kan få sparring igennem hele byggeprocessen fra planlægning og projektering til selve udbuddet. Vi kan byde ind med tætningskonstruktioner, produkter samt vejledning til alle byggeriets faser: Råhus, facadelukning, vinduesmontage, aptering, finish, ud- og indvendig fugning.

 

En tæt forbindelse…

Vi har siden 1972 arbejdet tæt sammen med vores kunder i byggeriet og industrien, herunder arkitekter, byggerådgivere, bygherrer, udførende håndværkere m.fl. og har opbygget stor faglig viden og dybdegående erfaring med byggebranchen og ved hvad der stilles af krav til produkter, montører, håndværkere mm. Ljungdahls tekniske konsulenter tilbyder på baggrund af mange års erfaring kompetent sparring, råd og vejledning  omkring produkter, byggematerialer og systemer til konstruktionstætninger i byggeriet.

 

Systematiseret, kompromisløs kvalitet

Vi har sat vores tætningskonstruktioner i system, for at du får en mere effektiv arbejdsgang og den mest optimale løsning med produkter af høj kvalitet, der lever op til det danske klima og gældende krav.

Foruden produkter, der er nøje udvalgte, får du, når du anvender Ljungdahls løsningssystemer, adgang til 5 tekniske konsulenter, der med et bredt erfaringsgrundlag kan tilbyde dig sparring omkring produkter og konstruktionstætning allerede tidligt i byggeprocessen, så du hurtigt kan planlægge din virksomheds ressourcer.

Uanset hvilken arbejdsopgave du står med eller hvilket system, du anvender, trækker Ljungdahls tekniske konsulenter gerne i arbejdstøjet og går med dig på taget første gang, du eksempelvis skal montere Ljungdahls EPDM-tagmembran eller kommer ud på byggepladsen, når du skal anvende vores Dampspærresystem.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere, have råd og vejledning eller høre, hvad vi kan byde ind med til dit næste projekt.

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du hjælp?

Teknisk information

✔ Produktdatablade

✔ Sikkerhedsdatablade

✔ Ydeevnedeklarationer

✔ EMICODE-mærkningscertifikater

✔ DGNB Producenterklæringer

✔ EPD'er

Brochurer og flyers

✔ Fugemasser

✔ Damspærre

✔ Ljungdahl AIRBLOCK®

✔ Ljungdahl OUTFRAME®

✔ Elevate EPDM-systemer til tag & facade

Drift og vedligehold

Vi henviser til Fugeguiden under Dansk Industri vedrørende drift og vedligehold af fuger.