Persondata

Persondatapolitik

I Ljungdahls persondatapolitik, kan du finde information om, hvordan vi behandler og beskytter dine persondata, når du er kunde hos os eller benytter dig af vores services, herunder hjemmesiden, nyhedsbreve, kontaktformular, sociale medier mv.

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette har relevans for både os samt for din aktivitet hos Ljungdahl A/S. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid de, på tidspunktet, gældende lovbestemmelser.

 

Kontakt og persondataansvarlig

 

Ljungdahl A/S

Hejrevang 22

3450 Allerød

Tlf. nr.: 48 14 00 10

Mail: ljungdahl@ljungdahl.dk

CVR nr.: 42421618

 

Hvad er persondata?

Persondata er alle slags oplysninger om en fysisk person, der direkte eller indirekte kan identificeres. Det er f.eks. oplysninger om navn, stilling, telefonnummer, adresse, e-mail, CPR-nummer, lønforhold, uddannelse mv.

 

Sådan behandler Ljungdahl dine personoplysninger

 

1. Hjemmeside

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du besøger ljungdahl.dk, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles personoplysninger, bør du slette dine cookies efter hvert besøg på hjemmesiden eller undlade videre brug af websitet.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke persondata der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Ljungdahl A/S indsamler og behandler dine persondata ved f.eks. almindelig tilgang af indhold på ljungdahl.dk, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruger kontaktformularen på hjemmesiden, deltager i konkurrencer og undersøgelser eller foretager køb via hjemmesiden.

1.1 Cookies

Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt, at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

2. Markedsføring

Ljungdahl anvender dine persondata til at optimere vores services og indhold samt til at kunne kontakte dig pr. telefon, e-mail, nyhedsbrev, sms og via sociale medier (som fx Facebook og LinkedIn) med tilbud om arrangementer, nyheder og produkttilbud, som vi tror, kunne være interessante for dig. Desuden bruger vi personoplysningerne til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig.

Det retlige grundlag for at behandle persondata er interesseafvejningsreglen art. 6 (1) (f). De legitime interesser, vi forfølger, er vores markedsføringsinteresse og vores interesse i at målrette det materiale, vi udsender. I de tilfælde, hvor servicen leveres ved hjælp af en ekstern samarbejdspartner, deler vi dine personoplysninger med partneren. Det kan f.eks. være et webbureau, et trykkeri eller en distributør.

 

2.1 Profilering

Ljungdahl bruger også dine persondata til at udvikle og forbedre Ljungdahls services samt udbrede kendskabet til dem. Ud fra dine personoplysninger vurderer vi også, hvilke andre services, der kunne være relevante for dig, samt hvilke services, der generelt efterspørges. Endelig kan vi personalisere henvendelser til dig, f.eks. nyhedsbreve for at gøre dem så relevante som muligt for dig. Personaliseringen kan ske automatiseret. Det betyder, at Ljungdahl kan bruge det, der kaldes ’profilering’ og ’automatiske afgørelser’.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at Ljungdahl bruger dine persondata til profilering. Det gør du ved at kontakte os på ljungdahl@ljungdahl.dk.

 

3. Kunderelation

Vi har brug for visse personoplysninger for at kunne administrere dit kundeforhold med Ljungdahl. Ljungdahl indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne give dig den bedste og mest individuelle service.

Når du er kunde eller har en erhvervsmæssig relation til Ljungdahl har vi – udover firmaoplysninger – som minimum brug for dit navn, telefonnummer og e-mail adresse. Derudover registrerer vi oplysninger, som er vigtige for vores betjening af dig som kunde eller kundeemne, fx dine produktinteresser, din deltagelse på vores faglige seminarer, URL til din LinkedIn-profil samt eksempelvis datoer for, hvornår vi har talt sammen.

Personoplysninger om dig registreres dels i et økonomisystem (hvis du er kunde), dels i et CRM-system.

Vi opbevarer og benytter kun dine persondata så længe, vi har et sagligt og legitimt formål med behandlingen.

De indsamlede personoplysninger anvendes bl.a. til kundesupport, fakturering, servicemeddelelser og personlig kontakt.

 

4. Jobansøgere

Er du ansøger til et job hos Ljungdahl behandler vi følgende persondata om dig:

Navn, adresse, telefonnummer, alder, uddannelsesniveau, uddannelsestype, erhvervserfaring, interesser samt CPR-nummer (hvis du har oplyst dette).

CV’er opbevares i op til seks måneder.

Ljungdahl behandler dine persondata fortroligt og videregiver ikke oplysningerne til andre (tredjeparter) uden dit udtrykkelige samtykke. Ljungdahl kan dog overlade oplysninger til eksterne leverandører, eksempelvis et rekrutteringsfirma i forbindelse med behandlingen. Hvis Ljungdahl benytter et rekrutteringsfirma i forbindelse med rekrutteringsprocessen, vil det fremgå af jobopslaget.

 

5. Tredjeparter

Vi behandler dine persondata fortroligt og videregiver generelt ikke oplysningerne til tredjeparter. Oplysningerne kan dog overlades til eksterne leverandører, herunder databehandlere, som bistår Ljungdahl med drift af virksomheden. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Derudover videregiver Ljungdahl dine persondata i de specifikke sammenhænge og til de kategorier af modtagere, der er beskrevet ovenfor.

 

6. Periode for opbevaring

Persondata opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

 

Dine rettigheder

Som person har du følgende rettigheder efter Databeskyttelsesforordningen:

  • Retten til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger
  • Retten til at modsætte dig behandlingen af dine persondata og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset
  • En ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring
  • Retten til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i en struktureret, almindelig anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet)

Er behandlingen af dine persondata baseret på et samtykke, har du ret til at tilbagetrække dit samtykke til enhver tid. Tilbagekaldelsen vil ikke påvirke lovligheden af behandlingen, der er foretaget inden du tilbagetrak dit samtykke. Dette kan du gøre ved at kontakte Ljungdahl på ljungdahl@ljungdahl.dk

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, Ljungdahl behandler dine persondata på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Er du i tvivl om hvordan du gør brug af dine rettigheder, så kan du kontakte Ljungdahl på ljungdahl@ljungdahl.dk eller på telefon +45 4814 0010

I nogen tilfælde er det ikke muligt gøre brug af dine rettigheder fordi der enten er betingelser for eller begrænsninger på disse. Fx kan retten til dataportabilitet være udfordret i det konkrete tilfælde – dog afhænger det altid af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

 

Ændringer i privatlivspolitikken

Ljungdahl forbeholder sig retten til at ændre i denne privatlivspolitik på baggrund af væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiden.

Vil du vide mere om, hvordan Ljungdahl behandler dine persondata?

10 + 11 =