Standardiseret vinduesfals og interimsløsning – reduktion af co2

Ljungdahl OUTFRAME® vinduesfals består af slanke profiler i glasfiberarmeret plast (GAP). De har en høj styrke og bæreevne, der gør, at det ofte er unødvendigt med ekstra understøtning for at holde til vægten af vinduer. Dermed kan der isoleres helt op til falsen, hvilket giver en høj isoleringsevne, minimale kuldebroer og varmetab og derfor reducerer byggeriets samlede co2 udledning.

Ljungdahl OUTFRAME® vinduesfals er desuden korrosions- og vejrbestandig, hvilket betyder, at OUTFRAME særdeles velegnet som vinduesfalseløsning til montage af vinduer og døre i facadeisoleringen før etablering af væg og tæthedsplan.

 

Miljøvenlig vinduesfals

Glasfiberarmeret plast er et miljøvenligt materiale, idet det kræver 75 % mindre energi at producere end eksempelvis stål eller aluminium. Det er desuden genanvendeligt i cementproduktion.

Brug Ljungdahl OUTFRAME i DGNB-certificeret byggeri. Find DGNB Producenterklæring her på siden under dokumenter.

Teknisk Godkendt Anvendelse – I samarbejde med ETA Danmark, er der udarbejdet en TGA, der er en sikkerhed for, at Ljungdahl OUTFRAME® lovligt må anvendes i Danmark. En TGA forholder sig til de krav, der findes i Bygningsreglementet og alment teknisk fælleseje, og dokumenterer, at produktet må anvendes i overensstemmelse med disse.*
TGA forholder sig til alle relevante egenskaber for produktet.*
*Kilde: https://www.etadanmark.dk/da/tga

 

Vinduesfals, der lever op til danske klimakrav

Dertil kommer, at Ljungdahl OUTFRAME® vinduesfals er 100 % formstabilt, hvilket vil sige at vinduesfalsen hverken krymper ellers udvides ved skiftende temperaturer og vejrlig og bevarer dermed sin termiske effektivitet og isoleringsevne. Den høje kvalitet gør endvidere, at den er Passive House-certificeret i 3 forskellige klimazoner.

 

Specialtilpassede størrelse og hurtig installation

Ljungdahl OUTFRAME® vinduesfals fås som en standardiseret installation. Den kan leveres i specialtilpassede størrelser, så den passer præcis til det enkelte byggeri, hvilket gør montagen og tætningsprocessen enkel og let samt resulterer i færre fejl og hurtigere installation i en højere kvalitet.

Brug vinduesfalsen til både nybyggeri og renovering.

 

Vil du vide mere?

Har du brug for mere information, kan du læse mere om Ljungdahl OUTFRAME® her.

Du er også meget velkommen til at kontakte en af vores tekniske konsulenter, der er klar med rådgivning og sparring om, hvordan du kan bruge OUTFRAME til dit næste byggeprojekt.