Ljungdahl Facadesystem

En korrekt etableret facade er vand-, luft- og damptæt, derfor er det vigtigt, at du anvender de helt rigtige løsninger og produkter.

Løsningerne i Ljungdahls Facadesystem kan anvendes til både nybyggeri og ved renovering, og sikrer dig, at du og dit team kommer i mål og kan levere et færdigt facadearbejde, der lever op til forskrifterne for byggeriet.

 

Læs mere nedenfor om:

  • Ljungdahl AIRBLOCK Flydende radon- & dampspærre, der er ideel til nem og hurtig etablering af radon- & dampspærre bl.a. ved renoveringer, hvor det kan være svært at komme til i fx skunke, ved spær etc.
  • Ljungdahl OUTFRAME Vinduesfals, der med fordel kan anvendes, hvis for eksempel vinduerne skal rykkes frem i facaden eller der skal efterisoleres og optimeres for kuldebroer mm.
  • Dampspærresystemet
  • Fugemasser
  • EPDM facademembran

 

Ljungdahl Facadesystem inkluderer både en række produkter og løsninger, der er specielt udviklet til facadetætning samt adgang til 5 tekniske konsulenter, der kan rådgive dig omkring produkter og konstruktionstætninger til facader.

Ljungdahl har været rådgiver på mange af bygge- og renoveringsprojekter, i både større og mindre skala i hele Danmark. Vi sikrer vores kunder en klar dialog.

Tag fat i en af Ljungdahls tekniske konsulenter for specialrådgivning og sparring med udgangspunkt i jeres specifikke facadeprojekt, og som tager højde for bygningens arkitektur, miljø og økonomi. Vores tekniske team er helt opdateret på gældende krav og regler til dansk byggeri og sammen finder I den helt rigtige løsning til din facadetætning.

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du hjælp?

Håndværker sprøjter flydende dampspærre på betongulv

Mal dampspærren på!

✓ TIDSBESPARENDE! Ljungdahl AIRBLOCK® Flydende dampspærre er nem og hurtig at påføre med spray eller pensel. Alle kan påføre dampspærret, der tørrer hurtigt og efter hærdning danner en tæt, sømløs og elastisk membran.

✓ IDEEL VED RENOVERING! Kom til de svære steder med Ljungdahl AIRBLOCK®, der gør det nemt, at:
✓ tætne ujævne og niveaudelte bygningskonstruktioner
✓ tætne omkring spær, murkroner, skunke etc.

✓ SIKKER & MILJØVENLIG! Ljungdahl AIRBLOCK® er vandbaseret, uden opløsningsmidler mm., og er derfor både M1- og Passive House-certificeret, kan anvendes i LEED- og DGNB-certificeret byggeri mm.

Ljungdahl OUTFRAME Vinduesfals

Læs mere om Ljungdahl OUTFRAME® her

Reduktion af co2-udledning.

Indeklima- & energioptimering.

Miljøvenlig & genanvendelig.

Lang levetid.

Opfylder normer & krav til dansk byggeri.

Optimal ved efterisolering

✓ Sammenbyggelig med lette & tunge klimaskærme.

Fugning om vinteren

Fugemasser

MS Fugemasser

Silikoner

Fødevaregodkendte fugemasser

Fugemasser med EPD

Fugemasser til DGNB

Fugemasser til ind- og udvendig fugning

Fugemasser til miljø og anlæg

EPDM-Facademembran

Ljungdahl EPDM facademembran er hovedaktøren i Ljungdahls Facadesystem. EPDM facademembranen har en række kvaliteter, der gør den ideel til luft- og damptætning af lysninger. Ljungdahls facademenbran er ozon- og UV-betandig og kan tåle hårdt vejr uden at miste dens elasticitet.

Glas & Facade

Ljungdahl tilbyder den bedste rådgivning i branchen inden for Glas & Facader.