Fugemontør

Fugemasser – vores DNA

Hos Ljungdahl ved vi, at du som fugemontør er helt bevidst om at vælge de rette fugemasser og teknikker til din fugeopgave, hvad enten den består i at isolere omkring vinduer, tætne vådrum eller sammenføje elementer eller i betonbyggeri, i parkeringshuse, i lufthavne eller på asfaltveje. Men vi ved også, at du kan møde udfordringer og problematikker i din hverdag, hvor vores 5 tekniske konsulenter kan hjælpe dig med rådgivning omkring produkter såvel som udførsel.

 

Tæt dialog

Ljungdahl har 50 års erfaring som producent og leverandør inden for fugebranchen, der gør at vi kan give dig kompetent og seriøs sparring, uanset om du skal fuge ude eller inde, skal udføre facadefuger, brandfuger mv. Vores tekniske konsulenter kan tilbyde dig en tæt dialog omkring både produktvalg og udføring af selve fugningen.

 

Fokus på kvalitet

Ljungdahl har 5 tekniske konsulenter kan på baggrund af mange års erfaring tilbyde værdifuld sparring igennem alle de faser i byggeriet, hvor du som fugemontør er involveret. Vi kan byde ind med løsninger samt vejledning til alle typer af fuger og fugemasser: ud- og indvendig fugning, fuger til bæredygtigt byggeri, dilatationsfuger, specialfugemasse til eksempelvis lufthavne eller parkeringshuse, brandfuger og meget mere.

Ljungdahls tætningsløsninger og produkter skal gøre dit arbejde lettere. Vi har siden 1972 opbygget et stort erfaringsgrundlag, og vi kan derfor bidrage med en stor faglig viden samt produkter i høj kvalitet. Vi arbejder hele tiden på at optimere vores produkter og løsninger, og det gør vi gerne i tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. Kontakt os allerede i dag – vi hører gerne fra dig.

Drift og vedligehold – Se i Fugeguiden.

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du hjælp?

Fugning og fugemasser

Ljungdahl har være en central aktør som både producent og distributør af fugemasser siden 1972 og kan derfor tilbyde specialistrådgivning inden for fugning og fugemasser, der lever op til byggekrav og lovgivning.

Vores produktsortiment er gennemtestet og afprøvet af professionelle fugemontører for altid at sikre en kvalitet der er i orden, hvad enten det er en fugemasse til inde eller ude.

Fugning og fugemasser er ligesom rådgivning en stor del af Ljungdahls DNA. Ljungdahls tekniske konsulenter kan assistere dig med supplerende viden, når det kommer til specialfugemasser til områder som lufthavne, parkeringshuse, karosseri- og transportindustrien mfl., inden for hvilke Ljungdahl er førende.

Fugning i Frostvejr

Kolde temperaturer og frostvejr påvirker både fuger og fugemasser. Her har vi samlet en liste over forholdregler, som gør, at du kan komme godt i mål, når du fuger i frostvejr om vinteren.

Lineære brandfuger

Brandfugeløsninger helt op til EI 240

Testet efter den europæiske standard for lineære brandfuger EN 1366-4.

Ljungdahls brandprogram består af højkvalitets produkter til brandsikring af samlinger i brandtestede byggekonstruktioner. Du får 4 brandsikre fugemasser baseret på teknologierne: Hybrid (Sabaprotect M500 og Brandhybrid 240), akryl (Brandakryl 240) og PU-skum (Brandskum 240).

Glas & Facade

Ljungdahl tilbyder den bedste rådgivning i branchen inden for Glas & Facader.