Structural Glazing & Weather Sealing

Hvad er Structural Glazing?

Der er mange fordele ved at bruge glas som en del af konstruktionen i et byggeri. Glas kan anvendes i glasfacader, glasvægge, glastage, glasgulv, udestuer mm. og øger bl.a. det ​​naturlige lys i byggeriet.

Mange moderne byggerier bruger glasfacader, glasvægge mm som en integreret del af bygningskonstruktion og æstetikken i arkitekturen.

Structural Glazing er et begreb, der bruges til at beskrive glaspaneler, som normalt er store og tunge, der er integreret i designet af en bygning – ofte som en del af facaden. De store glaskonstruktioner kræver særlige klæbemasser, der både har styrke og klæbeevne til at holde sammen på installationerne, kan optage store bevægelser og som er kompatible med de valgte glasmaterialer.

Hvornår laver man Weather Sealing?

Weather Sealing er den afsluttende forsegling af byggeriets glaskonstruktion, der sørger for at beskytte byggeriet og konstruktionen mod UV, fugt og regn og som er kompatible med glas og øvrige byggematerialer i konstruktionen, så der ikke opstår sprækker og revner eller ruder, der punkterer.

Se udvalget af produkter til Weather Sealing her.

 

Komplet sortiment

Foruden vores produkter til Structural Glazing og Weather Sealing, kan du i vores brochure Glas & Facade – Løsninger og produkter, danne dig et overblik over vores sortiment og læse mere om nogle af de løsninger, vi tilbyder inden for Glas & Facade.

 

Den rigtige tætningsløsning og den tætte forbindelse…

Har du spørgsmål til vores sortiment af produkter til Structural Glazing eller Weather Sealing, er du velkommen til at kontakte en af vores tekniske konsulenter. Vi står også til din rådighed, hvis du ønsker sparring eller rådgivning omkring valg af den rigtige tætningsløsning til netop dit projekt.

Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular, hvorefter vi hurtigst muligt kontakter dig.

Olive C40c silikone

Se udvalget af produkter til Structural Glazing & Weather Sealing.

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du hjælp?

Rådgivning & vejledning

Rådgivning er en stor del af Ljungdahls DNA. Vi tilbyder råd og vejledning gennem hele byggeprocessen – fra byggestart til aflevering – om du er entreprenør, montør eller rådgiver. Vores konsulenter er specialister inden for tætningsløsninger – det gælder både på produktsiden og i forhold til montering.

Ljungdahl Facadesystem

Ljungdahl har et fuldt Facadesystem, hvor du, som entreprenør, foruden et produktsortiment af høj kvalitets får adgang til 5 tekniske konsulenter, der har bred erfaring med facade- og konstruktionstætning.

Hvad enten dit fokus er på fuger, tætning af bygningens lysninger får du hos Ljungdahl kompetent vejledning om materialevalg, udførsel af arbejdsopgaven.

Specialfugemasse

Specialfugemasser

Ljungdahls tekniske konsulenter kan på baggrund af mange års erfaring hjælpe dig med at finde de rigtige løsniner og kvalitetsprodukter til dit facadeprojekt.