Ljungdahl OUTFRAME®

Vinduesfalseløsning

✔ Lufttæt

✔ Damptæt

Opfylder krav & normer til dansk byggeri

TGA

Udarbejdet i samarbejde med ETA Danmark. 

✔ Passive House-

certificering

✔ IFT Rosenheim-

testet

Effektiv løsning til energivenligt byggeri

✔ LANG LEVETID. Glasfiberarmeret plast er STÆRKT SOM STÅL og er 100 % FORMSTABIL. Det vrides, udvides eller krymper ikke – selv ved påvirkning af bl.a. skiftende temperaturer og UV. Det gør, foruden en stabil og høj bæreevne samt en LANG LEVETID, Ljungdahl OUTFRAME til en holdbar del af konstruktionen gennem byggeriets levetid.

✔ OPTIMAL VED EFTERISOLERING. KRAV OM ØGET ISOLERINGSTYKKELSE betyder, at Ljungdahl OUTFRAME® med sine slanke profiler er ideel ved bl.a. efterisolering. De slanke profiler gør, at det er let at isolere helt op til dem, hvilket minimerer kuldebroer og varmetab omkring vinduer.

✔ SAMMENBYGGELIG MED LETTE & TUNGE KLIMASKÆRME. Uanset om klimaskærmen består af tegl eller aluminium kan Ljungdahl OUTFRAME® med fordel anvendes som vinduesfalseløsning. Idet den er DIFFUSIONSTÆT, kan den klare de forskellige fugtforhold ved henholdsvis tunge og lette facader, så der undgåes fugt i konstruktionen.

✔ GENMONTERING AF VINDUER. Ljungdahl OUTFRAME® er skruefast og er egnet til GENTAGENDE GENMONTAGE af vinduer ved  vinduesudskiftning.

✔ GENHUSNING VED RENOVERING. Skal genhusning undgås og  BYGGERIET HURTIG LUKKES? Det, at samling og montage af Ljungdahl OUTFRAME® kan foretages af én enkelt mand i én arbejdsgang sikrer en høj hastighed i lukningen af byggeriet. Sammenholdt med, at vinduesfalsen kan monteres udefra, overflødiggør Ljungdahl OUTFRAME® bl.a. genhusning.

REDUKTION AF CO2-UDLEDNING. Ljungdahl OUTFRAME® består af slanke profiler i glasfiberarmeret plast. De er meget stive og har
EN HØJ BÆREEVNE, der ofte ikke behøver ekstra understøtning for at holde til vægten af vinduer. Dermed kan der nemt isoleres helt op til falsen, hvilket betyder minimale kuldebroer og varmetab omkring vinduesfalsen, hvilket REDUCERER BYGGERIETS SAMLEDE CO2 UDLEDNING.

✔ INDEKLIMA & ENERGIOPTIMERING. Ljungdahl OUTFRAME® har EN HØJ DIFFUSIONSMODSTAND (høj z-værdi), hvilket sikrer EN LUFT- & DAMPTÆT KONSTRUKTION, der beskytter byggeriet mod fugt, skimmel, svamp og dermed medvirker til et sundt byggeri.

FORSKEL PÅ LUFTTÆT & DAMPTÆT
Man kan opnå lufttæthed uden at opnå damptæthed og en Blowerdoor-test måler alene om konstruktionen er lufttæt.
LUFTTÆHED betyder, at ventilationen i byggeriet kan styres, hvilket resulterer i et mindsket varmeforbrug og et godt indeklima.
DAMPTÆTHED sikrer konstruktionerne i dit byggeri for udtrængende fugt, der kan forårsage råd og svamp. Det er vigtigt, at være opmæksom på om de produkter, der anvendes til det lufttætte lag har en tilstrækkelig z-værdi.

MILJØVENLIG OG GENANVENDELIG. Produktion af glasfiberarmeret plast kræver 75 % MINDRE ENERGI end stål og aluminium. Desuden er glasfiberarmeret plast 100 % GENANVENDELIGT og kan bl.a. bruges igen som et additiv i produktionen af cement.

Bygbar falseløsning i både renovering og nybyggeri

Ljungdahl OUTFRAME® er integrerbar i alle bygningskonstruktioner.

✔ Ukompliceret arbejdsgang til ét fag.

✔ Ensartet & simpel installation.

✔ Hurtig interimslukning.

✔ Tidsbesparende.

✔ Flere anvendelsesmuligheder.

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du hjælp?

Glasfiberarmeret plast - GAP

Ljungdahl OUTFRAME®  vinduesfals er lavet af glasfiberarmeret plast, der udmærker sig ved høj kvalitet samt bl.a.:

✔ Høj bærevene
✔ Stor styrke
✔ Korrosions- og vejrbestandig
✔ Formstabilt