Om Ljungdahl

Ljungdahls tætningsprodukter finder du alle steder, hvor forskellige materialer mødes og resultatet skal være tæt. Vi er specialister inden for fuger, gummiprofiler, membraner, glasmontage og facadeløsninger, tagtætning og brandsikring.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder i byggeriet og industrien, herunder arkitekter, rådgivere, bygherrer, udførende håndværkere osv.

En tæt dialog med vores mange internationale leverandører gør os i stand til at levere uafhængig og kompetent rådgivning om løsninger samt service og produkter, der lever op til energi- og miljøkrav under danske klimaforhold. Ved altid at være på forkant med udviklingen, har vi opnået en førende placering på det professionelle marked. 

Ljungdahl er en tæt forbindelse, hvor du altid får personlig betjening. Du får hurtigt og kompetent svar på dine spørgsmål af vores erfarne konsulenter og servicemedarbejdere. Ljungdahl skal være den foretrukne leverandør og rådgiver om valg af løsninger, når resultatet skal være tæt og leve op til moderne og miljørigtige krav – også når der tænkes nyt og anderledes.

Ljungdahl er en velkonsolideret virksomhed, som siden 1972 har rådgivet om og leveret professionelle løsninger til byggeriet og industrien. Fleksibilitet og evnen til omstilling i kombination med generering af innovative løsninger har gjort Ljungdahl til den moderne løsningsorienterede virksomhed den er i dag.

En tæt forbindelse i tæt på 50 år.

Vil du vide mere? Kontakt os nu.

9 + 13 =

Når du trykker "send", accepterer du Ljungdahls Persondatapolitik.