Om Ljungdahl

Byggeplads med Ljungdahl fugeprodukter

Ljungdahl er en tæt forbindelse og byggebranchens foretrukne specialist inden for konstruktionstætninger.

Vi tilbyder uafhængig totalrådgivning og et produktsortiment af kompromisløs kvalitet. Det kræver faglig ekspertise, kompetent support og årelang erfaring at sikre tætte forbindelser, der lever op til danske klimaforhold og gældende energi- og miljøkrav.

Ljungdahls tætningsløsninger finder du alle steder, hvor forskellige materialer mødes og resultatet skal være tæt. Vi er specialister inden for fuge- og klæbemasser, gummiprofiler, dampspærrer, facade- og tagmembraner, glasmontage og facadeløsninger og brandsikring mm.

I Ljungdahl har vi siden begyndelsen i 1972 arbejdet tæt sammen med vores kunder og samarbejdspartnere i byggeriet og industrien, herunder arkitekter, rådgivere, bygherrer, udførende/håndværkere osv.

Vi vægter en tæt forbindelse og den personlige betjening højt. Derfor er vores specialister altid klar til at give dig hurtige og kompetente svar på dine spørgsmål om tætningsløsninger og produkter.
Ljungdahl er en del af Soudal Gruppen, der har mere end 4.000 ansatte på verdensplan. Vi har et state-of-the-art R&D-center, der gør, at vi kan udvikle vores produkter, så de konstant lever op til markedets høje krav.

Når resultatet skal være tæt, stærkt og leve op til moderne og miljørigtige krav, er Ljungdahl den foretrukne leverandør og rådgiver – også når der skal tænkes nyt og anderledes.

...en tæt forbindelse

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du hjælp?

Kom forbi vores lager i Allerød

Vi leverer fra dag til dag og kører selv varer ud i Københavnsområdet.

Du er altid velkommen til at komme forbi og hente dine varer
på vores lager på

Hejrevang 22
3450 Allerød.


Åbningstider
:

Mandag – torsdag: kl. 7 – 16
Fredag: kl. 7 – 15.

Se ekstraordinære åbningstider her ➡