EPDM Tagdug til grønne tage

Skal du lægge et grønt tag, har du brug for den helt rigtige tagmembran under, og det får du med en EPDM tagdug fra Firestone.

 

Holdbar tagdug til grønne tage

Tagdugen er ekstremt holdbar og fleksibel ned til -40 C, og kan derfor også sagtens holde til det grønne tags rødder uden, at der opstår huller eller lækager, hvor vand kan trænge igennem og ned i bygningskonstruktionen.

Med EPDM tagdugen fra Ljungdahls Tagsystem, sikrer du sit grønne tag en lang levetid og et godt fundament for en grøn tagoase og en forlængelse af din have på øverste etage.

 

Tag Ljungdahl med på råd næste gang, du skal lave et grønt tag

Rådgivning er en stor del af Ljungdahls DNA – også når det gælder tagløsninger. Vores konsulenter er specialiserede inden for tætningsløsninger, herunder også tagløsninger, EPDM-tagmembraner og andre produkter til eksempelvis grønne tag. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Undervisning i EPDM tagdug

Hos Ljungdahl har vi mange års erfaring med anvendelse af EPDM tagdug til grønne tage. Og ligesom vores konsulenter er klar med vejledning og sparring omkring produkter til tag, tagløsninger mm., tilbyder vi også at komme med ud på dit næste tagprojekt og undervise dig i, hvordan du mest hensigtsmæssigt monterer Firestones EPDM-tagmembraner samt anvender relevante produkter fra Tagsystemets produktsortiment bedst muligt til dit grønne tag.

Kontakt os allerede i dag – og se, hvad vi kan byde ind med til dit næste projekt.

 

Læs mere om EPDM-tagmembraner herByggerådgiver – læs mere her

Entreprenør – læs mere her

Tømrer – læs mere her

Fugemontør – læs mere her

Glas & Facader – læs mere her

Industri – læs mere her

Vil du vide mere? Kontakt os nu.

6 + 15 =

Når du trykker "send", accepterer du Ljungdahls Persondatapolitik.

Se udvalget af produkter i EPDM Tagsystemet