EPDM Tagdug til grønne tage

Skal du lægge et grønt tag, har du brug for den helt rigtige tagmembran under, og det får du med en EPDM tagdug fra Firestone.

 

Holdbar tagdug til grønne tage

Tagdugen er ekstremt holdbar og fleksibel ned til -40 C, og kan derfor også sagtens holde til det grønne tags rødder uden, at der opstår huller eller lækager, hvor vand kan trænge igennem og ned i bygningskonstruktionen.

Med EPDM tagdugen fra Ljungdahls Tagsystem, sikrer du sit grønne tag en lang levetid og et godt fundament for en grøn tagoase og en forlængelse af din have på øverste etage.

 

Tag Ljungdahl med på råd næste gang, du skal lave et grønt tag

Rådgivning er en stor del af Ljungdahls DNA – også når det gælder tagløsninger. Vores konsulenter er specialiserede inden for tætningsløsninger, herunder også tagløsninger, EPDM-tagmembraner og andre produkter til eksempelvis grønne tag. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Undervisning i EPDM tagdug

Hos Ljungdahl har vi mange års erfaring med anvendelse af EPDM tagdug til grønne tage. Og ligesom vores konsulenter er klar med vejledning og sparring omkring produkter til tag, tagløsninger mm., tilbyder vi også at komme med ud på dit næste tagprojekt og undervise dig i, hvordan du mest hensigtsmæssigt monterer Elevates (tidl. Firestone) EPDM-tagmembraner samt anvender relevante produkter fra Tagsystemets produktsortiment bedst muligt til dit grønne tag.

Kontakt os allerede i dag – og se, hvad vi kan byde ind med til dit næste projekt.

Elevate EPDM Facademembran

Se udvalget af produkter i EPDM Tagsystemet

 

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du hjælp?

Tagsystem til flade tage – sikkerhed i fokus

Ljungdahls Tagsystem til flade tage er et helt system, der kombinerer vores rådgivningsydelser med høj sikkerhed og produktkvalitet. For eksempel kan EPDM-tagmembranerne i Tagsystemet monteres uden brug af åben ild eller tjære, så sikkerheden er helt i top – både for montøren og for bygningskonstruktionen.

Udover sparring omkring produkter og løsninger tilbyder vores konsulenter gerne at trække i arbejdstøjet og gå på taget med dig og dit team, når du første gang skal montere EPDM-tagdug.