BB Fugeentreprise ApS
Carlsbergbyen

Brandfugning med Sabaprotect M500

 

Når Carlsbergbyen står færdig en gang i 2024 er der blevet bygget omkring 600.000m2 til boliger, kontorer, virksomheder mm.

BB Fugeentreprise ApS har taget sin del i det store byggeri med brandfuger for at sikre mod spredning af ild mellem etagedækkene. BB Fugeentreprise har anvendt Sabaprotect M500, der er en brandhæmmende fugemasse som er særligt velegnet til bl.a. dilatationsfuger samt fuger omkring vinduer og døre.

Læs mere om BB Fugeentreprise ApS her.

Passiv brandsikring – Lineære brandfuger

Til lineære brandfuger har vi et fuldt brandprogram, der dækker en bred række af effektive løsninger helt op til EI 240. Vores brandfugeløsninger kan anvendes til brandsikring i bl.a. nybyg og renovering, industrien, mellem lette skillevægge og mange andre bygningskonstruktioner.

Du kan læse mere om vores brandprogram til lineære brandfuger her.

Se udvalget af produkter til lineære brandfuger her.

 

Kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores løsninger, produkter, certificeringer eller andet, er du velkommen til at tage kontakt til os.  Ljungdahls brandprogram dækker bredt. Tag derfor fat i en af vores tekniske konsulenter, så I sammen kan finde den rigtige brandløsning til dit specifikke projekt.

Vores konsulenter er fuldt opdaterede på byggebranchens sidste nye løsninger, lov- og miljøkrav mm. De kører i hele Danmark og kommer gerne på besøg, der hvor det passer dig.

Find din lokale Ljungdahl-konsulent her, og ring til ham allerede i dag.

Kører du i nordsjælland, er du også velkommen til at komme forbi vores lager på Hejrevang 22, hvor du selv kan hente de produkter, du skal bruge, om det er bagstop, brandfugemasser, fugepinde eller andet til dit fugearbejde. Du kan også hilse på medarbejderne på lageret og på kontoret, og vi giver gerne en kop kaffe.

Få overblik over vores produkter og løsninger til det tætte byggeri her.

Vil du vide mere? Kontakt os nu.

Når du trykker "send", accepterer du Ljungdahls Persondatapolitik.