Permatæt ApS – Fugning

Frederiksbro – Hillerød

 

I Hillerød nord for København bliver der bygget et stort lejeboligområde, Frederiksbro, med 1300 lejeboliger i forskellige størrelser, hvor der både skal være plads til familier, studerende og ældre.

Permatæt ApS Fugeentreprenør har været med fra begyndelsen og har stået for alle fugerne – ca. 3500 m pr. etagebyggeri – siden byggeriets start og har igennem hele processen brugt Ljungdahls fugemasser både inden- og udenfor.

Permatæt er et sjællandsk funderet fugefirma, der har mere end 50 års erfaring i fugebranchen og laver mange forskellige typer af fugeopgaver.

Du kan læse mere om Permatæt ApS her

Du kan læse mere om Frederiksbro her

Kan vi hjælpe dig?

For at sikre vores kunder de mest optimale tætningsløsninger til deres konkrete projekter, leverer vi et bredt sortiment af fugemasser og klæbere. Hvad enten du arbejder på byggeriet inde eller ude, på badeværelset, i køkkenet eller med at fuge omkring vinduer og døre, kan vi hjælpe dig med at finde en professionel fuge- eller klæbemasse.

Se udvalget af fugemasser her

Ljungdahls tætningsløsniner dækker bredt. Tag derfor fat i en af vores tekniske konsulenter, så I sammen kan finde den rigtige tætningsløning til dit specifikke projekt.

Vores konsulenter er fuldt opdaterede på byggebranchens sidste nye løsninger, lov- og miljøkrav mm. De kører i hele Danmark og kommer gerne på besøg, der hvor det passer dig.

Find din lokale Ljungdahl-konsulent her, og ring til ham allerede i dag.

Kører du i nærheden af Allerød, er du også velkommen til at komme forbi vores lager på Hejrevang 22, hvor du selv kan hente de produkter, du skal bruge, om det er bagstop, fugemasser, fugepinde eller andet til dit fugearbejde. Du kan også hilse på medarbejderne på lageret og på kontoret og vi giver gerne en kop kaffe.

Vil du vide mere? Kontakt os nu.

Når du trykker "send", accepterer du Ljungdahls Persondatapolitik.