T.T. Tømrer- & Snedkerfirma ApS

 

Omfattende renovering af Melby Skole i Halsnæs Kommune

Melby Skole, der til dagligt har ca. 400 elever fra 0.-9. klasse, har fået foretaget en gennemgribende renovering, så den nu lever op til moderne standarder. Renoveringen omfatter blandt andet både skolens tag, undervisningslokaler samt udeområder, så renoveringen er foregået, mens hverdagen og den daglige undervisning er fortsat som normalt.

Renoveringen er udført som totalentreprise, der er håndteret af T.T. Tømrer- & Snedkerfirma ApS.

T.T Tømrer- & Snedkerfirma ApS har med base i Frederiksværk eksisteret siden 1996 og kan med sine 25 års erfaring løse alle opgaver indenfor tømrer- og snedkerfaget.

Læs mere om T.T. Tømrer- & Snedkerfirma ApS.

Flydende dampspærre ved renovering - reference - TT Tømrer
Flydende dampspærre ved loftrenovering - reference - TT Tømrer

3.500 m2 flydende dampspærre ved tagrenovering

Som en del af tagrenoveringen har T.T. Tømrer- & Snedkerfirma ApS anvendt Ljungdahl AIRBLOCK® Flydende dampspærre.

Mange svært tilgængelige steder, niveauforskelle mm., hvor det ville være for svært – både pladsmæssigt og ergonomisk – og tidskrævende at etablere dampspærre med traditionelle folier og tape gjorde, at det flydende dampspærre blev valgt som løsning.

I praksis anvendte T.T. Tømrer- & Snedkerfirma ApS først Ljungdahl AIRBLOCK® PENSEL, der er fiberforstærket og dermed ideel til præcis tætning med pensel af større sprækker og revner op til 5 mm. Derefter påførte de Ljungdahl AIRBLOCK® SPRAY på de større flader. Ljungdahl AIRBLOCK® SPRAY sikrer hurtig og effektiv etablering af dampspærre.

Begejstret for tidsoptimering og ergonomiske fordele ved flydende dampspærre

Projektleder hos T.T. Tømrer- og Snedkerfirma ApS, Jacob Hansen, udtaler: ”Vi har hos T.T Tømrer- og Snedkerfirma igennem de sidste 2 år med jævne mellemrum brugt Ljungdahl AIRBLOCK® sprøjtedampspærrer på vores byggesager. Vi har bl.a. brugt den på Melby skole, hvor der er lavet ca. 3.500 m2, samt på Gasværksvej hvor der er lavet ca. 1.000 m2 dampspærre oven på eksisterende lofter.

Fordelen ved Ljungdahl AIRBLOCK® sprøjtedampspærrer er helt klart betydelig hurtigere udførelse af en tæt dampspærre i forhold til traditionelle metoder med udlægning af plastik med dertilhørende primer, folieklæber og tape.

Den betydelig hurtigere udførelse er klart en fordel, da tidsplanerne ofte er yderst pressede. De ansatte slipper samtidig for at ligge og prøve at tape den traditionelle dampspærre tæt omkring diverse gennemførelser af ledninger og rør samt tænger på spærene. Det er helt sikkert noget, vi har med i vores overvejelser når der skal vælges udførelsesmetode.

Vi er hos T.T Tømrer- og Snedkerfirma utrolig begejstret for at bruge Ljungdahl AIRBLOCK® sprøjtedampspærrer, og er derfor glade for at være med til at udbrede kendskabet til dette fantastiske produkt.

Produktet er helt klart med til at lette opgaver tidsmæssigt samt fjerne dårlige arbejdsstillinger for de ansatte. Anvendelsen af Ljungdahl sprøjtedampspærrer er helt sikkert noget vi vil overveje på alle vores byggesager i fremtiden.”

God hjælp og sparring

Jacob Hansen siger desuden: ”At der samtidig altid er rigtig god hjælp at hente i forhold til sparring og rådgivning fra Ljungdahls eksperter er endnu en fordel. Er der en bygherre eller en rådgiver som ikke kender produktet endnu, tilbyder Ljungdahl gerne fremvisning og dokumentation af produktet.”

Montage af flydende dampspærre ved renovering af loft - reference - TT Tømrer
AIRBLOCK Flydende dampspærre ved loftrenovering - reference - TT Tømrer
AIRBLOCk Flydende dampspærre ved renovering af loft med mange rør og kabler - reference - TT Tømrer
AIRBLOCK Flydende dampspærre montage på loft - reference - TT Tømrer

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du hjælp?

Læs mere

Ljungdahl AIRBLOCK Spray Flydende dampspærre ved rør

Læs mere om Ljungdahl AIRBLOCK® SPRAY

Flydende dampspærre

✓ Sikrer et luft- og damptæt membran
✓ Hurtig og nem påføring
✓ Reducerer mængden af produkter ved montage
✓ God vedhæftning
✓ Tidsbesparende

AIRBLOCK PENSEL Flydende dampspærre ved rør

Læs mere om Ljungdahl AIRBLOCK® PENSEL

Flydende dampspærre

✓ Præcis & hurtig påføring
✓ Fiberforstærket polymer
✓ Sikrer damp- & lufttæthed
✓ Reducerer montage-materialer
✓ Tidsbesparende