Klæbemasser til den maritime industri

Lim, klæbere og fugemasser til både, skibe mm.

Når man arbejder med konstruktion og reparation af både og skibe, der i høj grad udsættes for UV-lys, vind og bølger, er de vigtigste egenskaber for special klæbemasser til den maritime industri; elasticitet og holdbarhed.

I Ljungdahls sortiment af klæbe- og fugemasser finder du et udvalg af produkter, der er udviklet specielt til den maritime industri. Uanset om du arbejder inden for eller uden for, kan du i Ljungdahls sortiment kan du derfor finde lige den lim, klæber eller fugemasse, du skal bruge til netop din båd eller skibsprojekt.

Det gælder overordnet for klæbe- og fugemasserne, at de er resistente overfor UV-stråler, saltvand, ferskvand samt udsving i temperatur samt ekstremt modstandsdygtige overfor høje vandtryk, hvilket gør dem ideelle til den maritime industri.

Brug Ljungdahls sortiment af special tætningsmidler til marineindustrien på mange typer af underlag såsom træ, aluminium, glasfiber og stål.

Klæbemidler til den maritime industri er hurtige og effektive at arbejde med og er nemme at påføre med en standard fugepistol. De er hurtigt hærdende og har en holdbar klæbeevne.  Flere af produkterne er boblefri og kan tåle at blive overmalet, hvilket betyder, at de er velegnede, når der skal laves en flot finish.

 

Vil du vide mere om special klæbe- og fugemasser til den maritime industri?

I Ljungdahl har vi siden 1972 været specialister i fugemasser og har i mange haft et bredt sortiment af special tætningsmidler til bådbranchen, der understøtter lige din løsning om det er inden for dæk, interiør, eksteriør eller glasmontage.

Vil du høre mere om speciallim, klæbe- og fugemasser til den maritime industri, er du meget velkommen til at kontakte en af Ljungdahls konsulenter, der er klar vejledning og sparring.

Kontakt os allerede i dag og hør, hvad vi kan byde ind med til dit næste bådprojekt.

SABA pose 600 ml fugemasse

Se udvalget af fugemasser til miljø & anlæg

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du hjælp?

Specialfugemasser til lufthavne

Når du anvender en fugemasse i et lufthavnsområde som på landingsbanen skal den kunne tåle både høj varmepåvirkning, hårdt vejr og klima samt påvirkning fra spild af brændstof og kemiske væsker mm.

Ljungdahls tekniske konsulenter er helt opdaterede på gældende krav til specialfugemasser og kan derfor hjælpe dig omkring valg af produkter og løsninger, så du hurtigere og bedre kommer i mål.

Specialfugemasser til havne- & kajanlæg

Klæbere og fugemasser, der skal anvendes på havne og kajanlæg, skal kunne tåle påvirkning fra vejr, vind og saltvand.

Ljungdahls tekniske konsulenter kan guide dig til de helt rigtige produkter og løsninger til din opgave, så du kommer i mål uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Klæbemidler til karosseri- & transportindustrien

Fugemasser og klæbere til auto-, transport- og karosseribranchen skal have en høj styrke og klæbeevne, være stabile og kunne tåle påvirkning fra vind og vejr.

Sammen med Ljungdahls tekniske konsulenter, der har mange års brancheerfaring, kan du finde de bedste produkter og løsninger til din arbejdsopgave.