Brandakryl 240

Brandakryl 240 er en professionel, neutral og lugtsvag akrylbaseret brandfugemasse til lineære brandfuger.

Mere information?
Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 

Tekniske informationer

Professionel akrylfugemasse til lineære brandfuger

Brandakryl 240 er en plastoelastisk akrylbaseret brandfugemasse til fugning af samlinger indvendigt i byggeriet op til brandklasse EI 240, hvor typiske opgaver kan være fugning af lineære fuger ved vægge og lofter med ±12,5% bevægelse. Den er ideel til porøse overflader såsom beton, gips og mursten mm.

Brug Brandakryl 240 til lineære fuger i byggeriet. Akrylen er udviklet til brug i områder, hvor der er behov for brandtestede fuger, der kræver op til 240 minutters brand- og røgresistens. Se de forskellige testede brandløsninger i produktdatabladet.

Brandakryl 240 leveres i patroner á 300 ml, hvilket gør det nemt og hurtig at anvende brandakrylen.

Vil du vide mere? Find din nærmeste tekniske konsulent her.

 

Gennemtestet akrylfugemasse

Brandakryl 240 er testet efter den europæiske standard for lineære fuger EN 1366-4 og er godkendt til mange forskellige bygningskonstruktioner. Dens egenskaber gør den anvendelig til indendørs fugning ved lineære brandfuger, hvor der ønskes brandsikring og brandgodkendelse. Den ekspanderer ved temperaturer over 120°C for at forhindre passage af ild og røg.

Brandakryl 240 opfylder ETA 22/0169, Ecolabel EC1+ og lydreduktion iht. IFT Rosenheim.

 

Bæredygtigt byggeri

Brandakryl 240 er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

 

En god brandfuge til fagfolk

Høje krav til byggeriets brandsikkerhed, kræver et højt vidensniveau. Arbejder du med brandfuger og brandsikkerhed, er der mange faktorer som eksempelvis de omkringværende byggematerialer, der spiller ind ved udførslen og opbygningen af en korrekt brandfuge.

Ønsker du mere information om brandfuger og brandsikring af byggeriet?

Vores tekniske konsulenter i Ljungdahl har bred erfaring omkring brandsikring og brandfuger, og er desuden fuldt opdaterede på gældende lovkrav og regler – du er altid meget velkommen til at kontakte os. Vi dækker hele Danmark og kommer gerne forbi til en snak på enten kontoret eller byggepladsen.

Find din lokale konsulent her, og tag fat i ham, hvis du vil høre mere om brandfuger, passiv brandsikring eller nogle af vores andre tætningsløsninger til byggeriet og industrien.