Ljungdahl MS-40

MS-40 er en 1-komponent, neutral og elastisk MS-klæbemasse til limning og fugning af bevægelige dele i byggeri og industri såvel inde som ude

Mere information?
Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 eller send en mail til ljungdahl@ljungdahl.dk

Tekniske informationer

Multifunktionel MS fuge- og klæbemasse

MS-40 er en MS-baseret fuge- og klæbemasse til professionelle fagfolk, der har behov for et produkt af høj kvalitet. Den kan anvendes til mange forskellige opgaver i byggeriet såvel som industrien. Klæbemassen vedhæftet godt på en række almindelige byggematerialer såsom beton, mursten, glas, metaller mm.

MS-40 er en elastisk fuge- og klæbemasse, der kan optage store bevægelser fra dens omgivelser.  Den kan med fordel bruges til både inden- og udendørs opgaver som eksempelvis limning af bevægelige byggeelementer, opsætning og montage af facadeplader, kantlister, til glasforsegling, som tagstensklæber mm.

Derudover er MS-40 klæbemasse også særdeles anvendelig til gulvfuger, bl.a. til skibsfuger, idet den let kan slibes plant sammen med resten af gulvet med en flot finish til følge.

Et flot resultat kan også laves med overmaling med vandbaserede malingstyper efter MS-40 skinddannelse.

 

Flot og holdbart resultat med MS-40 klæbemasse

Før du begynder at fuge med MS-40, er det vigtigt, at du sikrer dig at underlaget er rent, tørt og fri for støv samt fedt. Rens med Sabaclean 48 på overfladerne , inden du starter dit arbejde. Begynd med at prime med SABA Primer 9002, hvis overfladerne er porøse eller sugende. Hvis overfladerne er ikke-porøse kan SABA Primer 9102 med fordel anvendes.

Vi anbefaler, at du glitter fugen med Ljungdahl Finisher for at opnå det mest optimale, professionelle resultat.

 

DGNB Producenterklæring

Længere oppe på siden finder du DGNB Producenterklæring for MS-40 fuge- og klæbemasse, hvori du kan læse hvilke DGNB kriterier og klasser MS-40 indgår i.

 

Anvend Ljungdahl MS-40 klæbemasse i Svanemærket byggeri

Ljungdahl MS-40 klæbemasse er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

 

Mere information om vores udvalg af MS-fugemasser?

I Ljungdahl fører vi et bredt udvalg af MS-fugemasser af høj kvalitet, der alle løser forskellige udfordringer i byggeriets tæthedskonstruktioner. Tag fat i en af vores tekniske konsulenter allerede i dag og få mere information om vores sortiment og dine muligheder.