Ljungdahl Multitack Spejl

Ljungdahl Multitack Spejl er en hurtigt hærdende montagelim specialudviklet til opklæbning af spejle.

Mere information?

Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 eller send en mail til ljungdahl@ljungdahl.dk

Tekniske informationer

Montageklæber til hurtig opsætning af spejle

Multitack Spejl er en montageklæber med en stærk klæbeevne, der sikrer sikker opklæbning af spejle, der overholder EN 1036-1 og EN 1036-2.

Multitack Spejl er testet og godkendt til spejle af sølvcoatet flatglas, imod gennemslag og holdbarhed. Klæbemassen er nem håndtérbar og klæber godt på mange andre byggematerialer såsom beton, gipsplader, træ, hård plastik, metaller og mange flere. Multitack Spejl er yderligere modstandsdygtig over for UV og vejrpåvirkninger, så den kan anvendes både inde og ude.

 

Anvendelse af Multitack Spejl

Ved opsætning af spejle monteres Multitack Spejl bedst sammen med Sprossetape. Tapen sikrer den korrekte afstand på min. 3 mm mellem bagmur og spejl, så der undgås fugtproblemer bag spejlet. Multitack Spejl påføres bedst i lodrette streger med den medfølgende trekantsdyse. Trekantsdysen sikrer optimal påføringsmængde og udformning. Stregerne lægges med 10-20 cm afstand med enkelte baner med Sprossetape imellem. Opklæbes spejle uden Sprossetape, bør spejlet understøttes under hærdningen.

Læs mere om for- og efterbehandling samt påføring i produktdatabladet.

 

Vil du vide mere om Ljungdahls lim og klæbemasser?

Vores udvalg af klæbemasser og montageklæbere spænder bredt og kan løse forskellige opgaver i industrien og byggeriets tæthedskonstruktioner. Så tag os med på råd allerede i dag og få mere information om vores sortiment og dine muligheder.

Vores team af tekniske konsulenter kører i hele Danmark og er fuldt opdaterede på krav, regler og lovgivning til byggeri og industri – find din lokale konsulent allerede i dag. Kontakt os nu.