Promastop Manchet FC6

PROMASTOP®-FC er en brandhæmmende manchet til plastrør, som er fremstillet af pulverlakeret rustfrit stål med et særligt opskummende indlæg.

Mere information?
Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 

Tekniske informationer

Brandhæmmende manchetter til passiv brandbeskyttelse

PROMASTOP®-FC6 er en brandhæmmende manchet til plastrør, som er fremstillet af pulverlakeret rustfrit stål med et særligt opskummende indlæg. På grund af det højeffektive opskummende indlæg er manchetterne testet i henhold til EN til åbne rørkonfigurationer (U/U).

PROMASTOP®-FC6 brandhæmmende manchetter fåes i installationsdybden 60 mm for samlemuffer, bøjede gennemføringer og rørdiameter fra 200 mm. Du kan desuden få  PROMASTOP®-FC3 på 30 mm for lige gennemføringer.

Manchetterne er klar til installation og er således hurtig og nem at installere og kræver ingen minimumafstand imellem manchetter (nulafstand).

 

Gennemtestet kvalitet

PROMASTOP®-FC6 brandhæmmende manchetter er testet i vægge og gulve med både overflademontering og indbygning samt kombineret med PROMASTOP®-CC og PROMASTOP®-I gennemføringer. De egner sig til alle gængse plastrørsmaterialer, f.eks. PVC, PP, PE og ABS, samt til trykledninger.

Promastop®-FC6 – egenskaber

  • Manchetten er klar til installation og er således hurtig og nem at installere.
  • Ingen påkrævet minimumafstand imellem manchetter (nulafstand).
  • Manchetdybde 30 og 60 mm.
  • Testcertifikater/godkendelser: EN 1366-3, EN 13501-1/2, ETAG 026-2.

 

Vil du vide mere om vores løsninger til passive brandsikring?

Tag os med på råd, når du skal lave passiv brandsikring. Foruden et bredt sortiment tilbyder vi rådgivning og sparring omkring både løsninger og anvendelse af produkter til brandsikring.

Vil du vide mere om vores produktsortiment, er du i tvivl om, hvilke produkter til passiv brandsikring, der er bedst til lige netop din opgave, er du velkommen til at kontakte en af Ljungdahls konsulenter.

Se vores øvrige produkter  til passiv brandsikring her.

Vores tekniske team består af 6 specialister inden for byggeri og industri. De dækker hele Danmark og er helt opdaterede på lov- og miljøkrav. Teamet tilbyder uafhængig totalrådgivning, der tager udgangspunkt i lige præcis din udfordring. Det kræver faglig ekspertise, kompetent support og årelang erfaring at sikre tætte forbindelser, der lever op til danske klimaforhold og gældende energi- og miljøkrav.

Find din nærmeste konsulent her og tag fat i ham allerede i dag.