Sabatack 790

Sabatack 790 er en stærk, UV-stabil fugemasse , der hæfter uden primer.

Mere information?
Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 

Tekniske informationer

Multiklæber – ideel til transportsektoren

Skal du bruge et hurtigttørrende multiklæbe- og tætningsmiddel, skal du anvende Sabatack 790. Sabatack 790 er fremstillet til transportindustrien. Den er for eksempel velegnet til tætning og limning af samlinger mellem f.eks. rammer og plader i bil-, bus-, tog- og bådindustrien. Multiklæberen kan bruges på mange materialer såsom metaller, beton, glas, kunststof, bly, træ og mange andre.

Sabatack 790 er en 1-komponent, neutral og elastisk MS-klæbemasse til fugning og tætning i transportsektoren og industri såvel inde som ude. Multiklæberens primære anvendelse er til elastisk limning af rammer, profiler, plader osv., men den er også velegnet til tætning af sømme, overlapninger og bevægelige samlinger i transportsektoren. Den kan optage vibrationer fra omgivelserne og sikrer en stærk vedvarende klæbning. Som fuge er produktet særdeles egnet til trykudsatte fuger, da den ikke har tendens til at deformere som blødere alternativer.

 

God finish med Sabatack 790

Foruden anvendelsen som multifunktionel klæber, kan du med Sabatack 790 skabe en flot finish. klæberen er boblefri og kan tåle at blive overmalet. Den er uv-stabil, hvilket betyder, at den kan tåle forskellig vejrpåvirkning, når den sidder på et transportmiddel. Desuden indeholder multiklæberen ingen opløsningsmidler, isocyanater eller silikoner, hvilket gør den bedre for dig at arbejde med.

 

Tag Ljungdahl med på råd

Skal du bruge en stærk multifunktionel klæber, er du altid velkommen til at kontakte en af Ljungdahls konsulenter, der er klar med råd og vejledning om vores produkter og tætningsløsninger. Vores tekniske konsulenter er fuldt opdaterede på løsninger og tætningsprodukter til transportsektoren mm., og er fuldt opdaterede på lov- og miljøkrav.

Teamet af tekniske konsulenter dækker hele Danmark. Find din lokale konsulent her og tag en snak med ham allerede i dag.