Tung Dampspærre PE

Tung dampspærrefolie i 100 % jomfrueligt materiale, der sikrer en ensartet kvalitet.

Mere information?
Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 

Tekniske informationer

Kraftig, stærk og tung PE-folie

Du kan bruge Tung Dampspærre PE-folie i alle slags ventilerede konstruktioner, der skal sikres mod fugtskader. Med en høj diffusionsmodstand samt Z-værdi, er den tunge PE-folie et godt valg.

 

100 % jomfrueligt materiale, der sikrer en ensartet kvalitet

Tungt dampspærre er en kraftig PE-folie i 100 % jomfrueligt polyethylen plastmateriale, der giver en høj rivstyrke og en ensartet kvalitet.

Du kan anvende tungt dampspærre til alle typer isolering, og den glasklare PE-folie kan tåle, at blive brugt i bygningskonstruktioner, hvor forholdene kan være lidt hårde under montagen. At tungt dampspærre er fremstillet i glasklart PE-materiale, betyder, at du lettere kan udføre kvalitetssikring af monteringen

 

Brug Tung PE-folie i miljømærket byggeri

Tung Dampspærre PE-folie er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

Læs mere om Svanemærket byggeri her.

 

Skal du bruge Tung PE Dampspærre? Tag os med på råd

Som en del af Ljungdahls Dampspærresystem finder du Tung Dampspærre PE-folie i produktsortimentet, der udover produkter i høj kvalitet, også tilbyder sparring og rådgivning i forhold til tætningsløsninger inden for byggeri.

Læs mere om Ljungdahls Dampspærresystem her.

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker vejledning i forhold til produktvalg mm. på et igangværende eller kommende byggeprojekt. Vores konsulentteam består af 5 tekniske konsulenter, der er fuldt opdaterede på nyeste lovgivning og krav til byggeriet og er klar med information og rådgivning.