UV Facadetape

UV Facadetape til udendørs brug har rigtig god vejrbestandighed.

Mere information?
Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 eller send en mail til ljungdahl@ljungdahl.dk

Tekniske informationer

UV-bestandig tape – god til vejrudsat byggeri

Du kan bruge Ljungdahl UV Facadetape både ude og inde til lufttætte samlinger, men den UV-bestandige tapes egenskaber gør den særligt anvendelig udenfor. UV Facadetapen tåler direkte sollys og med en kraftig klæbeevne kan du med fordel bruge den på bygningskonstruktioner, der ligger udsat for vejrlig.

Brug UV Facadetape til både overlapninger, gennembrydninger med mere på de fleste dampspærrefolier samt andre byggematerialer. Der er således mange muligheder for anvendelsen af UV Facadetapen. Vi anbefaler, at du eller dit team altid foretager en vedhæftningstest før, I går i gang med at anvende den UV-bestandige tape.

Nyt byggeprojekt? Tag os med på råd

I Ljungdahls Dampspærresystem finder du bl.a. vores UV Facadetape, som er en del af et produktsortiment af høj kvalitet. Når du vælger at bruge vores produkter der hører til Dampspærresystemet, får du sparring og rådgivning i forhold til tætningsløsninger inden for byggeri med i købet.

Kontakt os allerede i dag. Vores 5 tekniske konsulenter står klar med information og rådgivning om tætningsløsninger og -produkter. Er du i tvivl om krav og lovgivning, så tag fat i os – vi er fuldt opdaterede på dansk byggeri.

Læs mere om Ljungdahls Dampspærresystem her.