Ljungdahl AIRBLOCK®

Flydende dampspærre

Montage af flydende dampspærre ved betongulv

Hurtig & nem etablering af byggeriets dampspærre

I og med at tæthedskravet til byggerier konstant øges, stiger behovet for hurtigere og smartere tætningsløsninger. For at imødekomme vores kunders behov og bl.a. afhjælpe tidspres og stigende udgifter har vi tilføjet Ljungdahl AIRBLOCK®, der er en flydende dampspærre til henholdsvis spray og pensel til vores dampspærresortiment.

Ljungdahl AIRBLOCK® Flydende dampspærre er udviklet til NEM & HURTIG KONSTRUKTIONSTÆTNING – også på vanskelige steder og kan let anvendes af alle.

Høj kvalitet

Ljungdahl AIRBLOCK® Flydende dampspærre til spray og pensel er fremstillet i vandbaseret polymerpasta af høj kvalitet og danner, når det er tørret op, et elastisk, ensartet og ubrudt lag, der er luft- og damptæt.

AIRBLOCK® dampspærremembranen kan påføres med god vedhæftning – uden primer – på de fleste almindelige byggerioverflader og er ideelle til både nybyggeri og ved renovering.

Tæt resultat

Ljungdahl AIRBLOCK® Flydende dampspærre danner en fuldstændig sømløs og elastisk membran, der perfekt tager overfladens form, hvilket garanterer en fremragende lufttæthed.

Du kan påføre Ljungdahl AIRBLOCK® hurtigt. Uanset om du anvender spray eller pensel, kan du være sikker på, at dampspærremembranen tætner konstruktionssamlingerne godt og grundigt.

Omkostningseffektivt

Tidsbesparende! Ljungdahl AIRBLOCK® Flydende dampspærre er nem og hurtig at påføre med hhv. sprayudstyr eller pensel. Alle kan påføre membranen, og den tørrer hurtigt.

Du behøver kun ét produkt! Med Ljungdahl AIRBLOCK® kan du reducere antallet af produkter og materialer, du skal anvende i et projekt alt efter, hvilken dampspærreløsning du laver.

Kompatibelt & fleksibelt

Med Ljungdahl AIRBLOCK® kan du sammensætte og lave den bedste konstruktionsløsning til dit byggeprojekt.

Både Ljungdahl AIRBLOCK ® Flydende dampspærre til spray såvel som til pensel kan uden problemer anvendes sammen med Ljungdahls øvrige dampspærreprodukter.

Sikkert & miljøvenligt

Du kan trygt arbejde med såvel Ljungdahl AIRBLOCK® som sprøjtemembran eller som smøremembran, da den flydende dampspærre er:

✓ Vandbaseret
Uden opløsningsmidler
Med meget lav emission. 

Gennemtestet

Ljungdahl AIRBLOCK® Flydende dampspærre er:

✓  Passive House-certificeret
✓  EMICODE EC 1 PLUS

Etablering af flydende dampspærre ´på loftrenovering

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du hjælp?

Mal dampspærren på!

✓ TIDSBESPARENDE!

Ljungdahl AIRBLOCK® Flydende dampspærre er nem og hurtig at påføre med spray eller pensel. Alle kan påføre dampspærret, der tørrer hurtigt og efter hærdning danner en tæt, sømløs og elastisk membran.

✓ IDEEL VED RENOVERING

Kom til de svære steder med Ljungdahl AIRBLOCK®, der gør det nemt, at:
✓ tætne ujævne og niveaudelte bygningskonstruktioner
✓ tætne omkring spær, murkroner, skunke etc.

✓ SIKKER & MILJØVENLIG!

Ljungdahl AIRBLOCK® er vandbaseret, uden opløsningsmidler mm., og er derfor både M1- og Passive House-certificeret, kan anvendes i LEED- og DGNB-certificeret byggeri mm.

Optimal kombinationsløsning

Ljungdahl AIRBLOCK® kan med fordel anvendes i kombination med vores Damspærresystem. En effektiv og lufttæt overgangsløsning:

✓ Ljungdahl AIRBLOCK®
✓ Multitape
✓ Izoperm Armeret dampspærrefolie

Spray samlinger og hjørner med Ljungdahl AIRBLOCK® og montér derefter Izoperm Armeret damspærre på den store flade med Multitape.

Læs mere

Læs mere om Ljungdahl AIRBLOCK® SPRAY

Flydende dampspærre

✓ Sikrer et luft- og damptæt membran
✓ Hurtig og nem påføring
✓ Reducerer mængden af produkter ved montage
✓ God vedhæftning
✓ Tidsbesparende

Læs mere om Ljungdahl AIRBLOCK® PENSEL

Flydende dampspærre

✓ Præcis & hurtig påføring
✓ Fiberforstærket polymer
✓ Sikrer damp- & lufttæthed
✓ Reducerer montage-materialer
✓ Tidsbesparende

Referencer

Fugtsikring ved EPS-beton

Lighthouse, Aarhus
Areo A/S

Med Ljungdahl AIRBLOCK® Spray har Areo A/S fugtsikret ved skumbeton i Lighthouse, Danmarks højeste byggeri.