Ljungdahl AIRBLOCK®
Flydende dampspærre

Hurtig & nem etablering af byggeriets dampspærre

I og med at tæthedskravet til byggerier konstant øges, stiger behovet for hurtigere og smartere tætningsløsninger. For at imødekomme vores kunders behov og bl.a. afhjælpe tidspres og stigende udgifter har vi tilføjet Ljungdahl AIRBLOCK®, der er en flydende dampspærre til henholdsvis spray og pensel til vores dampspærresortiment.

Ljungdahl AIRBLOCK® Flydende dampspærre er udviklet til NEM & HURTIG KONSTRUKTIONSTÆTNING – også på vanskelige steder og kan let anvendes af alle.

Høj kvalitet

Ljungdahl AIRBLOCK® Flydende dampspærre til spray og pensel er fremstillet i vandbaseret polymerpasta af høj kvalitet og danner, når det er tørret op, et elastisk, ensartet og ubrudt lag, der er luft- og damptæt.

AIRBLOCK® dampspærremembranen kan påføres med god vedhæftning – uden primer – på de fleste almindelige byggerioverflader og er ideelle til både nybyggeri og ved renovering.

Tæt resultat

Ljungdahl AIRBLOCK® Flydende dampspærre danner en fuldstændig sømløs og elastisk membran, der perfekt tager overfladens form, hvilket garanterer en fremragende lufttæthed.

Du kan påføre Ljungdahl AIRBLOCK® hurtigt. Uanset om du anvender spray eller pensel, kan du være sikker på, at dampspærremembranen tætner konstruktionssamlingerne godt og grundigt.

Omkostningseffektivt

Tidsbesparende! Ljungdahl AIRBLOCK® Flydende dampspærre er nem og hurtig at påføre med hhv. sprayudstyr eller pensel. Alle kan påføre membranen, og den tørrer hurtigt.

Du behøver kun ét produkt! Med Ljungdahl AIRBLOCK® kan du reducere antallet af produkter og materialer, du skal anvende i et projekt alt efter, hvilken dampspærreløsning du laver.

Kompatibelt & fleksibelt

Med Ljungdahl AIRBLOCK® kan du sammensætte og lave den bedste konstruktionsløsning til dit byggeprojekt.

Både Ljungdahl AIRBLOCK ® Flydende dampspærre til spray såvel som til pensel kan uden problemer anvendes sammen med Ljungdahls øvrige dampspærreprodukter.

Sikkert & miljøvenligt

Du kan trygt arbejde med såvel Ljungdahl AIRBLOCK® som sprøjtemembran eller som smøremembran, da den flydende dampspærre er:

√ Vandbaseret
√ 
Uden opløsningsmidler
√ 
Med meget lav emission. 

Gennemtestet

Ljungdahl AIRBLOCK® Flydende dampspærre er:

√ Passive House-certificeret
√ EMICODE EC 1 PLUS

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du hjælp?

Mal dampspærren på

TIDSBESPARENDE!

Ljungdahl AIRBLOCK® Flydende dampspærre er nem og hurtig at påføre med spray eller pensel. Alle kan påføre dampspærret, der tørrer hurtigt og efter hærdning danner en tæt, sømløs og elastisk membran.

✔ IDEEL VED RENOVERING

Kom til de svære steder med Ljungdahl AIRBLOCK®, der gør det nemt, at:
✓ tætne ujævne og niveaudelte bygningskonstruktioner
✓ tætne omkring spær, murkroner, skunke etc.

✔ SIKKER & MILJØVENLIG!

Ljungdahl AIRBLOCK® er vandbaseret, uden opløsningsmidler mm., og er derfor både M1- og Passive House-certificeret, kan anvendes i LEED- og DGNB-certificeret byggeri mm.

Et kompatibelt og fleksibelt system 

Ljungdahl AIRBLOCK® er fuldt kompatibel med Ljungdahls øvrige Dampspærresystem. Sammensæt nemt vores produkter til den konstruktionsløsning, der vil være bedst til dit byggeprojekt. En effektiv og lufttæt kombination af produkter til en overgangsløsning kan for eksempel være:

✔ Izoperm Armeret Dampspærre

✔ Ljungdahl AIRBLOCK® til spray

✔ Multitape

Fremgangsmåde: Spray samlinger og hjørner med flydende dampspærre og monter derefter Izoperm armeret damspærre på den store flade med multitape.

Se udvalget af Ljungdahl AIRBLOCK® produkter

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du hjælp?

Ljungdahl AIRBLOCK® Spray

Flydende dampspærre

✔ Sikrer et luft- og damptæt membran
✔ Hurtig og nem påføring
✔ Reducerer mængden af produkter ved montage
✔ God vedhæftning
✔ Tidsbesparende

Ljungdahl AIRBLOCK Pensel

Flydende dampspærre

✔ Præcis & hurtig påføring
✔ Fiberforstærket polymer
✔ Sikrer damp- & lufttæthed
✔ Reducerer montage-materialer
✔ Tidsbesparende

Ljungdahl AIRBLOCK Armering

Brug Ljungdahl AIRBLOCK® ARMERING som forstærkning af Ljungdahl AIRBLOCK® Flydende dampspærre.  Ljungdahl AIRBLOCK® ARMERING ideel idet, det er let at montere, er fleksibelt og har en god absorption af de flydende dampspærrer.

Brug Ljungdahl AIRBLOCK® ARMERING til lukning af revner, sprækker og huller i byggekonstruktioner, hvor det er nødvendigt at forstærke de flydende dampspærremembraner. Med forstærkningsnettet er det nemt at skabe luft- og fugttætte samlinger over bevægelsesfuger.

Fugtsikring ved EPS-beton - Lighthouse

Med Ljungdahl AIRBLOCK® Spray har Areo A/S fugtsikret ved skumbeton i Lighthouse, Danmarks højeste byggeri.