Ljungdahl AIRBLOCK PENSEL

Står du med en bygningsrevne, en vanskelig samling i en bygningskonstruktion eller en anden lignende udfordring? Har du brug for en tætningsløsning, der nemt og præcist kan udføres? Så er Ljungdahl AIRBLOCK® PENSEL løsningen til dig.

√ Ljungdahl AIRBLOCK® er en dampspærremembran klar til brug!

Smøremembranen kan bruges af alle.

√ Det er let at tætne i vanskelige samlinger og byggekonstruktioner med bl.a gennemføringer og andre overflader, hvor det kan være svært at få andre tætningsmaterialer til at hæfte.

√ Den flydende dampspærremembran er produceret af fiberforstærket polymer, hvilket gør den særdeles velegnet til tætning af revner o.lign., og du kan med fordel anvende smøremembranen ved eksempelvis renovering af byggerier mm.

 

Kontakt os – hvis du vil vide mere om. hvordan du bedst anvender smøremembranen til dit byggeprojekt eller renovering.

Præcis & hurtig påføring

Smøremembranen kan meget enkelt påføres med en flad børste eller lignende. Hvor Ljungdahl AIRBLOCK SPRAY hurtigt kan påføres et større område, sikrer smøremembranen til pensel en nem og præcis påføring af den flydende membran.

Du kan med fordel bruge den til luft- og damptæt sikring af gennemføringer, vinduer samt samlinger mellem gulv og væg, væg og loft samt ved tagfuger.

Stærk og høj kvalitet

Ljungdahl AIRBLOCK® PENSEL er fremstillet af fiberforstærket polymer af høj kvalitet, der efter hærdning danner en tæt, elastisk membran.

Således er den desuden fiberforstærket og derfor egnet til tætning af eksempelvis revnebroer og lignende på op til 5 mm.

Kun ét produkt – men kompatibelt med Dampspærresystemet

Du kan i princippet nøjes med at bruge den flydende smøremembran på alle de overflader og i alle de samlinger, hvor du normalt ville bruge flere andre dampspærreprodukter. Du skal bare bruge smøremembranen og en pensel.

Alt efter hvilken konstruktionstætning, du skal lave, kan du med fordel kombinere smøremembranen med andre damspærreprodukter fra Ljungdahl.

Nemt & sikkert

Det er nemt og sikkert at påføre Ljungdahl AIRBLOCK® til pensel – det eneste, du skal bruge, for at komme i gang, er netop en pensel.

Godt indeklima – luft- & damptæt

Ved påføring former smøremembranen sig efter overfladen, så den tætner fuldstændig. 

 

Andre fordele

√ Meget god vedhæftning på mange porøse materialer
√ God vedhæftning på let fugtige underlag
√ Kan males, pudses eller tapes efter tørring
√ EMICODE EC-1 PLUS: meget lav emission
√ Passiv House-certificeret komponent: phA

Produktdatablade - Ljungdahl AIRBLOCK PENSEL

Her finder du datablade på smøremembranen til pensel.

Vil du vide mere? Kontakt os nu.

15 + 5 =

Når du trykker "send", accepterer du Ljungdahls Persondatapolitik.

Ljungdahl AIRBLOCK SPRAY

√ Sikrer et luft- og damptæt membran
√ Hurtig og nem påføring
√ Reducerer mængden af produkter ved montage
√ God vedhæftning
√ Tidsbesparende