Ljungdahl Dampspærresystem

Højeste kvalitet inden for dampspærre og rådgivning

I Ljungdahls Dampspærresystem er kvalitet og rådgivning de vigtigste parametre.

Vi tilbyder et fuldt dampspærreprogram med et bredt sortiment af kvalitetsprodukter samt adgang til 5 tekniske konsulenter, som gør, at vi sammen kan tilpasse den rigtige dampspærreløsning til dit specifikke projekt.

Her på hjemmesiden kan du se vores udvalg af dampspærreprodukter, som dækker det typiske behov, når tæthedsplanet i et byggeri etableres.

 

Ljungdahls Dampspærresystem omfatter:

Ljungdahls Damspærresystem omfatter også rådgivning om BR18 Bygningsreglementets tæthedskrav, som du kan læse mere om nedenfor. Nedenfor kan du desuden også læse mere om Blower Door-test og hvilke krav byggeriets tæthedsplan skal leve op til.

Vi tilbyder workshops, hvor vi, med udgangspunkt i dit teams opgaver præsenterer vores tætningsløsninger samt den nyeste viden om bl.a. anvendelse af dampspærre, bedre montage, valg af produkter og meget mere.

Vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores samarbejde med Kliima, Dampspærresystemet, vores dampspærresortiment eller ønsker rådgivning i forhold til luft- og damptætningsløsninger. Kontakt os allerede i dag.

Du kan læse mere om Kliima her

Systemgaranti: 20-års-genetableringsgaranti

Sikkerhed i byggeprocessen – Vi ønsker, at du som vores kunde skal føle tryghed og sikkerhed, når du anvender Ljungdahls Dampspærresystem, og derfor tilbyder vi 20-års-genetableringsgaranti.

BR18 Bygningsreglementets tæthedskrav

BR18 Bygningsreglementets tæthedskrav stiller høje krav til bygningers tæthed og klimaskærm. 

Blower Door-test

Kravene til en bygnings tæthed er høje, og kun lidt over halvdelen består en Blower Door-test. BR18 Bygningsreglementets tæthedskrav stiller krav til at mindst 10 % af alle bygninger skal trykprøves med en Blower Door-test.

AIRBLOCK til spray & pensel

Øgede tæthedskrav til byggeriets tæthedsplan, kræver nye løsninger. Ljungdahl AIRBLOCK flydende dampspærre gør det nemmere og hurtigere at etablere en komplet tæt klimaskærm med pensel eller spray.