Ny formel

Den nye forbedrede udgave af MS Indoor har en let konsistens, der er nem at arbejde med, så du hurtigt kan levere en flot finish og et professionelt resultat.

MS Indoor 2.0 er en holdbar, højkvalitets fugemasse, der bevarer sin elasticitet efter hærdning. 

Indvendig fugning med MS Indoor 2.0

Brug MS Indoor til indvendig fugning hvad enten du skal fuge bevægelses- og forbindelsesfuger omkring vinduer, døre, vægge, lofter mm.

MS Indoor 2.0 besidder en kombination af æstetiske kvaliteter, styrke og vedhæftningsevne samt har en let, fleksibel konsistens, der gør, at du hurtigt og nemt kan levere en flot finish og et professionelt resultat.

MS Indoor 2.0 er en holdbar, højkvalitets fugemasse, der bevarer sin elasticitet efter hærdning og dermed bevarer sin evne til at optage byggeriets bevægelser.

Fugemassen er derfor ideel, når du arbejder med indvendig fugning fx i en renovering, hvor du skal aflevere en tæt og holdbar løsning med en fuge, der er og fremstår glat og pæn.

 

Høje krav til det indvendige miljø?

Uanset om du arbejder med eksempelvis nybyggeri eller renovering, møder du øgede krav og ønsker til indemiljøet i byggeriet. Med MS Indoor får du en højkvalitets fugemasse, som du – uden
gener for dig eller for andre og miljøet – kan anvende indendørs. MS Indoor 2.0 fugemasse er:

✓ Ftalatfri
✓ Lugtfri
✓ Uden opløsningsmidler, icocyanater, syre, halogener etc.

MS Indoor 2.0 er et godt valg, hvis du ønsker at tage hensyn til både inde- og arbejdsklima samt miljøet.

MS Indoor 2.0 er desuden optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

Kom godt i mål med MS Indoor 2.0

Skal du være sikker på at nå i må med dit indendørs fugeprojekt, kan du med fordel bruge MS Indoor 2.0.

Fugemassen hæfter godt på mange almindelige byggematerialer og kan på de fleste overflader anvendes uden primer, hvilket betyder færre arbejdsgange og et hurtigere resultat for dig.

Samtidig er MS Indoor desuden krympefri efter hærdning samt overmalbar, hvilket sikrer dig, at du kan levere et skarpt og helt ensartet resultat.

Vil du vide mere? Kontakt os nu.

15 + 3 =

Når du trykker "send", accepterer du Ljungdahls Persondatapolitik.

Har du set vores andre blogindlæg?

Silikoner, der gør arbejdet nemmere

Silikonerne Byg & Sanitet samt Sanitet & Natursten er relativt nye silikoner i Ljungdahls produktsortiment. Silikonerne er udviklet, så du nemt kan skabe et professionelt resultat. I et...

læs mere
Fugemasse til anlæg med hårdt miljø

Fugemasse til anlæg med hårdt miljø

Skal du bruge en fugemasse til anlæg, hvor omgivelserne er hårde som eksempelvis på et rensningsanlæg, et landbrugsanlæg med gylletanke eller et kaj- og havneanlæg, kan du med fordel anvende SABA...

læs mere