Specialfugemasser & klæbemidler

Ljungdahl er førende på markedet inden for specialfugemasser, der er velegnede til anlæg og miljøer, hvor der kræves ultrastærk klæbe- og vedhæftningsevne samt resistens og uigennemtrængelighed overfor væsker, kemikalier og brændstof mm.

Vores tekniske konsulenter kan på baggrund af mange års erfaring rådgive dig omkring specialfugemasser og har bl.a. helt styr på hvilke produkter, der ikke indeholder opløsningsmidler, isocyanater og silikone – og derfor er både sundere for dig at arbejde med og mere miljøvenlige.

Se i hvilke brancher, industrier og områder, du kan anvende SABA specialfugemasser fra Ljungdahl.

Specialfugemasser til parkeringshuse og p-anlæg

Ljungdahls tekniske konsulenter kan på baggrund af et indgående kendskab til specialklæbere og -fugemasser samt arbejdsgangene ved fugning i p-huse og parkeringsanlæg give dig kompetent rådgivning og sparring i forhold til både produktvalg og tætningsløsning.

Specialfugemasser til lufthavne

Når du anvender en fugemasse i et lufthavnsområde som på landingsbanen skal den kunne tåle både høj varmepåvirkning, hårdt vejr og klima samt påvirkning fra spild af brændstof og kemiske væsker mm.

Ljungdahls tekniske konsulenter er helt opdaterede på gældende krav til specialfugemasser og kan derfor hjælpe dig omkring valg af produkter og løsninger, så du hurtigere og bedre kommer i mål.

Specialfugemasser til havne- & kajanlæg

Klæbere og fugemasser, der skal anvendes på havne og kajanlæg, skal kunne tåle påvirkning fra vejr, vind og saltvand. 

Ljungdahls tekniske konsulenter kan guide dig til de helt rigtige produkter og løsninger til din opgave, så du kommer i mål uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Klæbemidler til karosseri- & transportindustrien

Fugemasser og klæbere til auto-, transport- og karosseribranchen skal have en høj styrke og klæbeevne, være stabile og kunne tåle påvirkning fra vind og vejr.

Sammen med Ljungdahls tekniske konsulenter, der har mange års brancheerfaring, kan du finde de bedste produkter og løsninger til din arbejdsopgave. 

Specialfugemasser til tank-, bio- & rensningsanlæg

Bio- og rensningsanlæg samt andre anlæg inden for eksempelvis landbrug kræver fugemasser, der er resistente over for bl.a. gødning, forurenet vand etc.

Tag Ljungdahls tekniske konsulenter, der har mange års erfaring, med på råd, når du skal vælge specialfugemasser til dit område.

Special klæbe- & fugemasser til den maritime industri

Fugemasser og klæbere til det maritime område skal kunne tåle hård blæst, udsving i temperatur, saltvand og være UV-resistente.

Ljungdahls tekniske konsulenter har bred erfaring inden for løsninger samt klæbe- og specialfugemasser til den maritime sektor, og kan give dig kompetent og erfaren vejledning, så du bedst muligt og mest effektivt når dit mål.