EPDM Tagmembran

Ljungdahls Tagsystem består foruden rådgivning af et bredt produktsortiment i højeste kvalitet, herunder EPDM-tagmembranerne til flade tage RubberGard og RubberCover fra Firestone, der i mere end 100 år har været førende inden for gummiteknologi.

RubberCover EPDM-tagmembran er særligt udviklet til mindre tage på eksempelvis garager, carporte og skure.

RubberGard er en EPDM-tagmembran fremstillet med henblik på anvendelse på større bygning såsom fabrikker, skoler og andre industrielle bygninger med større tage.

 

EPDM-tagmembran til flade tage

Gældende for både RubberCover og RubberGard EPDM-tagmembranerne er, at tagdugen er af højeste kvalitet og har en række egenskaber, der gør den særligt anvendelig på flade tage samt nem at montere. EPDM-membranen har en høj elasticitet og bevarer sin fleksibilitet helt ned til -45 C, hvilket gør tagdugen modstandsdygtig overfor punkteringer og andre skader, der kan forekomme på en mere stiv membran.

 

Sikker montage uden åben ild

Uanset om du skal montere Rubbercover på mindre tage eller RubberGard på større tage, kan du foretage montagen uden bruge af åben ild eller tjære. Det gør montagen mere sikker for dig og dit team, men det beskytter også bygningen mod brandskader.

 

EPDM-tagmembraner i økonomiske størrelser

EPDM-tagmembranerne fås i store størrelser, hvilket giver færre arbejdsgange og gør dem nemme at montere, hvilket mindsker omkostningerne.

De store størrelser mindsker endvidere antallet af samlinger og dermed lækager og deraf kommende reparationer.

 

Tag Ljungdahl med på råd

Rådgivning er en stor del af Ljungdahls DNA – også når det gælder tagløsninger. Vores konsulenter er specialiserede inden for tætningsløsninger, herunder også tagløsninger, EPDM-tagmembraner og andre produkter til tagprojekter. Du er altid velkommen til at kontakte os.

 

Undervisning i brugen af EPDM-tagmembran

Ligesom vores konsulenter er klar med vejledning og sparring omkring produkter til tag, tagløsninger mm., tilbyder vi også at komme med ud på dit næste tagprojekt og undervise dig i, hvordan du mest hensigtsmæssigt monterer Firestones EPDM-tagmembraner samt anvender relevante produkter fra Tagsystemets produktsortiment bedst muligt til dit projekt.

Kontakt os allerede i dag – og se, hvad vi kan byde ind med til dit næste projekt.

Læs mere om EPDM-tagmembraner til grønne tageByggerådgiver – læs mere her

Entreprenør – læs mere her

Tømrer – læs mere her

Fugemontør – læs mere her

Vil du vide mere? Kontakt os nu.

8 + 6 =

Når du trykker "send", accepterer du Ljungdahls Persondatapolitik.

Se udvalget af produkter i EPDM Tagsystemet