Munks Fugeservice

  • Fugning af vinduer
  • MS 20 Urban Teglrød

Når fugefarven matcher perfekt

På Kirkegade midt i Frederikssund har Munks Fugeservice fuget vinduer og døre med Ljungdahl MS 20 Phthalatfri i faven, Urban teglrød, der med RAL 8004 matcher facaden på byggeriet perfekt.

På den gamle grund, kendt som FIOMA-grunden, hvor det gamle jernstøberi og maskinfabrikken lå før, har Raundahl og Moesby bygget 9 etagebyggerier. Byggerierne er til sammen på 14.000 m² og består af 143 boliger med altan eller terrasse. Hver bygning har sit eget facadeudtryk i samme stil, som de tidligere bygninger på grunden.

Byggeri i Frederikssund - reference - Munks Fugeservice
Fugning af vinduer med MS 20 Urban Teglrød - reference Munks Fugeservice

Munks Fugeservice har eksisteret siden 2006 med base i Frederiksværk. Munks Fugeservice varetager alle typer af fugeopgaver ved både nybyggeri og renovering.

Læs mere om Munks Fugeservice her.

Fugefave matcher vindue - reference - Munks Fugeservice
Fugning med Urban Teglrød, der matcher vindue - reference - Munks Fugeservice
Fuge - Urban Teglrød, der matcher vindue - reference - Munks Fugeservice

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til vores løsninger, produkter, certificeringer eller andet, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vores tekniske konsulenter er fuldt opdaterede på løsninger til byggeriet samt gældende lov- og miljøkrav. De kører i hele Danmark og kommer gerne forbi dig.

Find din lokale tekniske konsulent her.

Vores løsninger til byggeriet rækker fra EPDM tag- og facademembraner, et fuldt dampspærresystem der inkluderer flydende dampspærre  til fugemasser, specialfugemasser til vinduesfalsesystemet Ljungdahl OUTFRAME® og meget mere.

Få overblik over vores produkter og løsninger til det tætte byggeri her.

Ljungdahl fugemasse i pose 600 ml

Se udvalget af fuge- og klæbemasser

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du hjælp?