Ljungdahl MS-20 Phthalatfri

Ljungdahl MS-20 Phthalatfri er en højelastisk fugemasse til professionelle fagfolk inden for byggeri og industri.

Mere information?
Kontakt kundeservice på telefon +45 48 14 00 10 

Tekniske informationer

Professionel højelastisk MS fugemasse

Ljungdahl MS-20 fugemasse er en højkvalitets MS fugemasse, der kan anvendes i tætningskonstruktioner såvel indvendigt som udvendigt i byggeri og industri.

MS-20 forener kvaliteterne fra silikone- og polyurethan-fugemasser og er således både højelastisk, UV-resistent, vejrbestandig samt har en god vedhæftningsevne på mange overflader – også på marmor og natursten uden risiko for misfarvning.

MS-20 er en lugtfri fugemasse uden ftalater, hvilket betyder, at du trygt og uden gener kan anvende den både indendørs og udendørs.

 

Holdbar og multifunktionel fugemasse

MS-20 kan optage bevægelser på op til +/- 25 %. Anvend derfor MS-20 fugemasse i tætningskonstruktioner, hvor der stilles krav om optagelse af store bevægelser, samtidig med et behov for holdbar forsegling som eksempelvis dilatations- og facadefuger, fuger omkring vinduer og dørkarme mm. MS-20 kan også anvendes til glasforsegling af både enkelte, dobbelte, coatede og tyverisikrede ruder.

Skal du bruge en fugemasse, der kan bruges omkring byggeelementer af metal, kan du sagtens anvende MS-20 uden ftalater, der ikke korroderer og ruster metal.

Når du fuger med MS-20, skal du sikre dig at underlaget er rent, tørt og fri for støv samt fedt. Vi anbefaler, at du renser overfladerne med Sabaclean 48, inden du begynder på din fugeopgave. Er overfladerne porøse eller sugende, anbefaler vi, at du primer med Primer 9002. Hvis overfladerne er ikke-porøse kan Primer 9102 med fordel bruges.

For at opnå en flot finish råder vi til, at du glitter fugen med Ljungdahl Finisher.

 

Anvend Ljungdahl MS-20 Phthalatfri fugemasse i miljømærket byggeri

Ljungdahl MS-20 Phthalatfri fugemasse er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

 

Få mere information om vores udvalg af MS-fugemasser

Ljungdahl fører et udvalg af kvalitets MS-fugemasser, der opfylder forskellige udfordringer i byggeriets tæthedskonstruktioner. Tag fat i en af vores tekniske konsulenter allerede i dag og få mere information om vores sortiment og dine muligheder.