Skal du bruge en fugemasse til anlæg, hvor omgivelserne er hårde som eksempelvis på et rensningsanlæg, et landbrugsanlæg med gylletanke eller et kaj- og havneanlæg, kan du med fordel anvende SABA Ecoseal Bio HM.

SABA Ecoseal Bio HM – en fugemasse, der kan tåle det meste

Fugemassen er baseret på silan modificerede polymerer, hvilket betyder, at den er særdeles velegnet til fuger mellem præfabrikerede betonelementer, præfabrikerede betongulve, betonoverløb, gangbroer mm som du bl.a. finder i forskellige anlægsmiljøer, lagerhaller mm.

Foruden, at være velegnet til forskellige betonanlæg, betyder fugemassens egenskaber, at den kan bruges til rensningsanlæg, som er i direkte kontakt med biologisk forurenede væsker såsom: afløbsvand, spildevand, kloakvand og gylle.

Kraftig fugemasse uden opløsningsmidler

SABA Ecoseal Bio HM kan modstå et højt vandtryk, er UV-resistent og er modstandsdygtig i forhold til påvirkning af hårde vejrforhold samt slid fra både ferskvand og saltvand. Du kan således påføre fugemassen i temperaturer mellem + 5 °C og 35 °C.

SABA Ecosela Bio HM indeholder ikke opløsningsmidler, isocyanater, silicone eller PVC. Og den grå version er endvidere godkendt til brug i forbindelse med drikkevand iht. BS 6920 (WRAS certificeret test rapport 199).

Relevante produkter

SABA Ecoseal Bio HM

 • Beton overløb, gangbroer, kajkanter, rensningsanlæg, gylletanke og komposteringsanlæg
  Læs mere

SABA Sealer Fast

 • Modstandsdygtig over for definerede motorbrændstoffer såsom benzin, diesel, petroleum og LPG
  Læs mere

SABA Sealer MBT

 • Velegnet til brug i lufthavne, parkeringsanlæg, værksteder, benzinstationer og klemskinner til broer.
  Læs mere

SABA Spray FR AV

 • Spraybar lim, der især er egnet til limning af fleksible og stive belægninger som læder, tekstil, RVS, PP osv. 
  Læs mere

Vil du vide mere? Kontakt os nu.

8 + 6 =

Når du trykker "send", accepterer du Ljungdahls Persondatapolitik.

Se flere blogindlæg her

Silikoner, der gør arbejdet nemmere

Silikonerne Byg & Sanitet samt Sanitet & Natursten er relativt nye silikoner i Ljungdahls produktsortiment. Silikonerne er udviklet, så du nemt kan skabe et professionelt resultat. I et...

læs mere