Silikonerne Byg & Sanitet samt Sanitet & Natursten er relativt nye silikoner i Ljungdahls produktsortiment. Silikonerne er udviklet, så du nemt kan skabe et professionelt resultat.

I et byggeri er fugen en lille detalje, men den har afgørende betydning for funktionen og for den sidste finish. Begge silikoner, Byg & Sanitet samt Sanitet & Natursten, har en god vedhæftning, de løber godt sammen, er nemme at bearbejde og åbentiden er forbedret.

Når du vælger Ljungdahls silikoner, Byg & Sanitet og Sanitet & Natursten, får du:

✓ Hurtigere og nemmere arbejdsgange
✓ Flere anvendelsesområder i ét produkt
✓ Mange farver at vælge imellem
✓ Silikoner, der er udviklet efter de nyeste EU-krav til kemikalieindhold

 

Ljungdahl Byg & sanitet

Du kan både anvende Ljungdahls Byg & Sanitet ude og inde. Silikonen er UV-resistent og er velegnet til dilatationsfuger, hvor den kan absorbere bygningsdelenes bevægelser.

Hvis du anvender Byg & Sanitet silikonen indenfor, kan du med fordel bruge den i vådrum, da den er antimugbehandlet. Silikonen er desuden pH-neutral og fødevaregodkendt iht. FDA.

Ljungdahl Sanitet & Natursten

Skal du arbejde med natursten som eksempelvis granit, og marmor, er det oplagte valg Ljungdahl Sanitet & Natursten, da den ikke misfarver eller flyder ud.

Foruden at være farvestabil, er Sanitet og Natursten også antimugbehandlet og ph-neutral, og du kan du derfor sagtens anvende silikonen til at skabe en flot finish, når du arbejder i vådrum som badeværelser eller køkkener.

Vil du vide mere?

2 + 12 =

Ring eller skriv til os

Kundeservicemedarbejder

Seneste blogindlæg

Nyt hold på fugemontøruddannelsen i Kbh

Nyt hold på fugemontøruddannelsen i Kbh

En uddannet fugemontør skaber værdi   En uddannet fugemontør besidder de nødvendige færdigheder og viden til at udføre korrekt forsegling og fuge, så bygningskonstruktionen ikke kun ser godt...

læs mere
Teknisk Konsulent til Ljungdahl

Teknisk Konsulent til Ljungdahl

Ljungdahl A/S søger en teknisk sælger til byggebranchen København & Sydsjælland – skab værdi i hele byggeprocessen   Vil du have stor indflydelse hos Ljungdahl som er en del af en...

læs mere