Silikonerne Byg & Sanitet samt Sanitet & Natursten er relativt nye silikoner i Ljungdahls produktsortiment. Silikonerne er udviklet, så du nemt kan skabe et professionelt resultat.

I et byggeri er fugen en lille detalje, men den har afgørende betydning for funktionen og for den sidste finish. Begge silikoner, Byg & Sanitet samt Sanitet & Natursten, har en god vedhæftning, de løber godt sammen, er nemme at bearbejde og åbentiden er forbedret.

Når du vælger Ljungdahls silikoner, Byg & Sanitet og Sanitet & Natursten, får du:

✓ Hurtigere og nemmere arbejdsgange
✓ Flere anvendelsesområder i ét produkt
✓ Mange farver at vælge imellem
✓ Silikoner, der er udviklet efter de nyeste EU-krav til kemikalieindhold

 

Ljungdahl Byg & sanitet

Du kan både anvende Ljungdahls Byg & Sanitet ude og inde. Silikonen er UV-resistent og er velegnet til dilatationsfuger, hvor den kan absorbere bygningsdelenes bevægelser.

Hvis du anvender Byg & Sanitet silikonen indenfor, kan du med fordel bruge den i vådrum, da den er antimugbehandlet. Silikonen er desuden pH-neutral og fødevaregodkendt iht. FDA.

Ljungdahl Sanitet & Natursten

Skal du arbejde med natursten som eksempelvis granit, og marmor, er det oplagte valg Ljungdahl Sanitet & Natursten, da den ikke misfarver eller flyder ud.

Foruden at være farvestabil, er Sanitet og Natursten også antimugbehandlet og ph-neutral, og du kan du derfor sagtens anvende silikonen til at skabe en flot finish, når du arbejder i vådrum som badeværelser eller køkkener.

Byg & sanitet silikone

Se udvalget af silikoner her

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du hjælp?

Seneste blogindlæg

Teknisk Konsulent til Ljungdahl

Teknisk Konsulent til Ljungdahl

Ljungdahl A/S søger en teknisk sælger til byggebranchen København & Sydsjælland – skab værdi i hele byggeprocessen   Vil du have stor indflydelse hos Ljungdahl som er en del af en...

læs mere